Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Sony Xperia Z7 Teknik Özellik ve Fiyatı

Sony Mobile yaptıkları zaman biraz birçok kişi şaşırttı Xperia Z5 birkaç hafta önce birçok analist Sony geleneksel fırlatma döngüsünün daha gitmek inandığını yetkilisini. O Xperia Z serisi katlamak için bakıyordu gibi görünüyordu gibi, Z5 başlatılması üzerine sürpriz duyuru bize Sony'nin gerçek niyetlerini gösterdi. İki amiral gemileri yine aynı yıl başlatılması ile, çoğumuz 2016 için ileriye vardır.

Sony aynı fırlatma döngüsü ile sopa seçerse, bu hem anlamına gelir Xperia Z6 ve Z7 özellikle eleştiriler dikkate alınarak, uzak yıl zihniyet başına düşen iki amiral taşınıyor Bu Sony gibi görünmüyor 2016 yılında piyasaya muhtemeldir Z5 oluyor. Biz herhangi bir akıllı gördüğüm en iyi gözlük bazı övünme, Sony Xperia Z serisinin öne geri getirmek isteyen gibi bakıyor.

Sony Xperia serisiyle piyasa da uzun süredir bizlerle. Sony Türkiye Genel Müdürü ile yapılan bir röportajda kullanıcıları iyi analiz etmeye çalışıyoruz ve bu ihtiyaçlara göre telefonlar üretme çabasındayız demişti. Her şeyiyle ihtiyaçlara göre şekillenen akıllı telefon serisi olan Xperia, ilk olarak ismini su geçirmeme özelliğiyle duyurmuştu. Son çıkan modelinde ise 3G görüntülü görüşme özelliği barındırmayan telefonu çıkartmaları bir haylice konuşulmuştu. Yine bunun sebebini de Sony Türkiye Genel Müdürü, insanların 3G görüntülü görüşmeyi neredeyse hiç kullanmadığını gördük. Bunun için genellikle programlar kullanıyor ve internet üzerinden görüşme sağlıyorlar. Bu yüzden bu özelliği artık kaldırdık demişti. Sony sürprizleri seven bir firma. Yine karşımıza çok farklı sürpriz özelliklerle çıkmasını bekliyoruz. 3900 mAh pil kullanılacağını duyduğumuz Sony Xperia Z7 modelinin diğer özellikleri hakkında çok fazla söylenti var.

Sony kez küresel onlar mobil imalat hepsi-birlikte dışarı almak olacaktır inanılıyordu en önemli akıllı telefon üreticilerinden biri olan, ama şimdi biz biliyoruz bu yeni söylentiler gelecek üzerine gelen durum böyle değildir Sony Xperia Z7 . Japon cep telefonu üreticisi Xperia akıllı telefonlar son birkaç bazı yenilikleri gördü ve aynı Xperia Z7 2017 sürümü ile bekleniyor.
Sony yine bir endüstri lideri olmak isteyen isteyen olarak söylentiler bu henüz teyit edilecek olsa Xperia Z7 çıkış tarihi 2017 Q1 sırasında olacak önermek gibi şimdi biraz daha kesin bir şey işitme konum, son derece olası görünüyor . Biz daha fazla güç ve soğutucu işlemci ve çarpıcı bir 30MP işitme konum bizim için hediyeler mağaza bazılarıdır.
Bu Xperia Z7 aksine işaret erken söylentiler rağmen, dünya çapında tüm pazarlarda bunu yapacak gibi geliyor. Kenara standart Z7, biz de bir Mini ve daha büyük Premium modeli görmek olasıdır. Z7 bir 30MP arka bakan kamera ile birlikte, on-board Qualcomm'un 820 SoC çalıştıran bir 4K 5.2 "ekrana sahip olabilir.
Biz hala yeni nesil Snapdragon işlemci görme olasılığı için uzatarak ediyoruz, ama 830 SoC Z7 başlangıçları kadar hazır olması görünmüyor. Sony Xperia Z7 Mini bir Xperia Z7 Premium 5.9 "ekran ile önemli ölçüde daha büyük olabilir iken küçük bir varyant 4,6 inç de geliyor olması muhtemeldir.
Biz hala onayları bekliyor olacak ve en kısa sürede tüm özellikleri ile birlikte Xperia Z7 çıkış tarihi hakkında daha fazla olsun size burada ilk ayarlayabilirsiniz bahse girebilirsiniz.
SpecificationsSony Xperia Z7 Specs
Battery3900 mAh
Camera FeaturesOptical image stabilization, 3D cinematography, 3D picture taking, auto laser focus, HDR, geo tagging, facial recognition
Camera – Front10 Megapixels
Camera – Rear28 Megapixels
ColorsBlack, blue, gold, green, red, white
FeaturesCorning Gorilla Glass 5, 4G LTE, Bluetooth 5.0, retina eye scanner, rapid wireless charging, rapid charging, mini projector
Memory32 and 64 GB internal memory and expandable with a 128GB micro SD card
Operating SystemAndroid 7.0 Operating System 2017
Price$600 USD, 539 Euro – see below
ProcessorSnapdragon Qualcomm 820 or 830 octa-core 3.2 GHz processor
RAM5 GB RAM
Release DateApril 2017 – See Below
Screen Display4.6”, 5.3” and 6.0” 4K display with a 4096 x 2160 screen resolution

Sony Xperia Z7 format atma resimli anlatım

Sony Xperia Z7 Format Atma telefonunuza virüs bulaştığında, yavaşladığında, ayarlarda sıkıntılar yaşadığınızda fabrika ayarlarına döndürmek sizin için en iyi seçenek olacaktır. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi, indirip kurduğunuz uygulamaların yanı sıra ortam dosyalarınız, verileriniz, kişiselleştirdiğiniz ayarlar dahil telefon belleğindeki her şeyi kalıcı olarak siler. Fabrika ayarlarına sıfırlama öncesinde veri ve dosyalarınızı yedeklediğinizden emin olun. Format atmadan önce şarjınızın% 50’nin üzerinde olması gerektiğini unutmayınız. Sony Xperia Z7 format  atma işlemini yapmadan önce yukarıda ki yazılanlarıDIKKATLİ OKUMANIZ tavsiye edilir. www.memursite.com olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz. Sizin için değerlediğimiz videoyu dikkatli izleyiniz.
Yukarıda ki videoyu izleyemiyorsanız yada uzun geldiyse eğer aşağıda Sony Xperia Z7 format atma resimli anlatımı ile sizleri baş basa bırakıyoruz.
Sony Xperia Z7 Ayarları kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi:
Fabrika ayarlarına sıfırlamanın en hızlı ve seri yolu, ayarları kullanmaktır. Adımları doğru yaptığınızdaSony Xperia Z7 format atmak işleminiz gerçekleşecektir.Telefonunuzda hiçbir veri kalmayacaktır.
Haberin Kategorisi Cep Telefonları / mobil teknoloji-haberleri / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı Sony Xperia Z7 Teknik Özellik ve Fiyatı. Bu haberi paylaşacağınız URL https://haber-suyu.blogspot.com/2016/10/sony-xperia-z7-teknik-ozellik-ve-fiyat.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Sony Xperia Z7 Teknik Özellik ve Fiyatı"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif