Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Kirazın Faydaları, Kirazın Yararları Nelerdir?

Uzmanlar, vitamin ve mineral deposuna sahip olan yaz aylarının sevilen meyvesi kirazın beyin sağlığından sindirim sorunlarına kadar birçok hastalığa faydalı olduğunu hatta aspirinden güçlü ağrı kesici özelliğinin bulunduğunu da belirtti.Tadı ve görünümü ile birçok kişinin favori meyvesi Kiraz'ın insan sağlığına yararlarını biliyormusunuz?
Uzmanlar, vitamin ve mineral deposuna sahip olan yaz aylarının sevilen meyvesi kirazın beyin sağlığından sindirim sorunlarına kadar birçok hastalığa faydalı olduğunu hatta aspirinden güçlü ağrı kesici özelliğinin bulunduğunu da belirtti.
Beyin sağlığı için büyük önem taşıyan kirazın bir çok faydasının olduğunu açıklayan uzmanlar, kirazın Alzheimer gibi hastalıklara yakalanma ihtimalini azalttığını belirtti.


Uzmanlar, “Kiraz yapısındaki besin lifi sayesinde kabızlığı önler, ishali keser ve sindirim sorunlarına çözüm olur. Hastalıklara karşı vücudun direncini artırır. Damar sertliğine, romatizma, gut hastalığı ve dizanteriye iyi gelir. Çok iyi bir ağrı kesici ve ateş düşürücü olan bu meyve sinirleri kuvvetlendirir” ifadelerini kullandılar.
Antioksidan özelliyke kansere karşı koruma sağlayan kirazın aynı zamanda kalp ve damar sağlığına karşı da insanları koruduğunu söyleyen uzmanlar, “Kiraz kolesterolü ve kan şekerini düşürür. Kanı temizler ve sivilce gibi cilt sorunlarını önler, yaşlanma belirtilerini geciktirir. İdrar söktürücü özelliğiyle kiraz; vücudu zehirli maddelerden temizler. Böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği gibi safra kesesi taşının dökülmesini sağlar. Vücuttaki fazla suyu atarak, zayıflamaya da yardımcı olur” diye konuştular.
Haberin Kategorisi Sağlık konu Başlığı Kirazın Faydaları, Kirazın Yararları Nelerdir?. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2013/05/kirazn-faydalar-kirazn-yararlar-nelerdir.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Kirazın Faydaları, Kirazın Yararları Nelerdir?"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif