Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Sonunda Pagerank Güncellemesi Geldi :)

Sonunda Pagerank Güncellemesi Geldi :)Uzun süredir bende bir çok blog yazarı gibi bu güncellemeyi bekliyordum. Hatta biraz fazla bekledim gibi geldi.:) Bugün gün içinde rastgele gezerken takip ediyor olduğum webmaster forumunda pagerank güncellemesinin başladığını ve bir kaç sitenin güncelleme aldığı söylentiler arasındaydı tabi ben bu arada dışarıdayım mobil olarak takip ediyorum, durdum bir çay ocağına gittim tavşan kanı bir çay söyledim çayım geldi bir sigara yaktım yanına ve pagerankı sorgulamak üzere telefonuma yöneldim.


Herhangi bir pagerank sorgulama sitesine girdim aynı zamanda çayımı yudumluyorum sigaramı içiyorum bunun yanı sıra bende heyecan hat safhada :D, aslında 3 veya 4 olmasını bekliyordum umudum o yöndeydi, girdim blogumun ismini ve sorgula butonuna nazikçe bastım. Sayfa yenilendi, yenilendi avea sağ olsun o kadar harika bir internet var ki merkezde neredeyse siteyi sorgulamakta zorlandım.

Sonunda mutlu son sorgulama bitti ve bir baktım ki blogum PR3 olmuş. Beklediğim değerdi ama acaba dedim kendi kendime bir hatamı var birden fazla site de sorgulamak istedim yavaş yavaşta olsa 2-3 sitede sorguladım hepsinde aynı sonuç çıktı, çok mutlu oldum çok sevindim diyebilirim aylardır bu güncellemeyi bekliyordum.:)

Artık Free İmle Blog PR3, hayırlı ve uğurlu olsun, benim bu güncellemeyi aldığım gibi alamayan arkadaşlara da en kısa sürede bu güncellemeyi almalarını dilerim ve bana blogum hakkındaki konular yardımını esirgemeyen arkadaşlarıma bir teşekkürü borç bilirim, sağlıcakla kalın.

Haberin Kategorisi webmaster konu Başlığı Sonunda Pagerank Güncellemesi Geldi :). Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2013/12/sonunda-pagerank-guncellemesi-geldi.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Sonunda Pagerank Güncellemesi Geldi :)"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif