Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

General Mobile Discovery Elite Hakkında herşey

General Mobile' ın Discovery ile yaptığı atakla beraber bunun yanında Discovery 2 ' yi duyurmasının ardından bir de Elite ve Elite Lite adında bir model geleceği kesinleşti. General Mobile Discovery Elite firmanın en gözde modeli olmak için geliyor. Özellikleri ve fiyatıyla tam bir fiyat – performans telefonu olacak. General Mobile Discovery çıktığı günden bu yana ülkemizde büyük ses getirdi ve bir süre tüketiciler bu cihazı bulamadı. Stoklar tükendi ve fiyatlar da artış oldu. Tüketicilerin Discovery modeline bu kadar yoğun ilgi göstermeleri üreticileri harekete geçirdi ve kısa
süre sonra tanıtılması beklenen General Mobile Discovery 2 gün yüzüne çıktı.Çıkış tarihlerine bakacak olursak Elite, Discovery 2 modelinden daha önce çıkacak. Elite Lite isimli model hakkında ise çıkışıyla alakalı herhangi bir bilgim yok ama özellikleri duyuruldu bile.

Öncelikle Elite modelinin özelliklerine ve incelemelerine bir göz atalım.

General Mobile Discovery Elite Teknik Özellikleri

2.5 GHz 4 Çekirdek Snapdragon 800ac İşlemci
Adreno 550 MHz Adreno 330 GPU
4 GB Sistem belleği (1 GB GPU için ayrılmış. Sisteme 3 GB kalıyor.)
32 GB ROM
5.5 inç Full HD JDI Gorilla Glass 3 Ekran
16 MP arka, Optik odaklamalı 8 MP ön kamera
2500 mAh Batarya
Wifi, Bluetoth 4.0, GPS – Glonass

Özelliklere bakacak olursak, gerçekten muhteşem bir telefon. Derecelendirme olaraksa fiyat-performans ürünü. Söylenen çıkış fiyatı, bu özelliklerle beraber 1100 – 1199 TL aralığında olması bekleniyor.

Performansı ise, birçok derecelendirme ile LG G2, Note 3 tarzı üst düzey cihazlarla gerçekten birebir yarışır düzeyde. Bunları altta vereceğim görseller ve Donanımhaberin gerçekten detaylı incelemeleriyle beraber görebilirsiniz. Discovery 'deki malzeme kalitesizliği de bununla aşılmış gibi duruyor. Ayrıca sadeceleştirilmiş arayüzü ve üst düzey oyunlardaki performansı da çok iyi bunu da alttaki Mesut Çevik' in yaptığı 2 saat süren incelemede göreceksiniz.



Tüm bunların yanında harika kamerası (ön ve arka) var. Kaliteli fotoğraflar çekilebiliyor. Bunları da incelemelerde görebilirsiniz.



Ayrıca Facebook sayfasındaki çeşitli bilgiler ve incelemelere de gözatabilirsiniz.



Elite Lite için özellikler de Elite versiyonundan aslında pek düşük olmakla beraber, 850-900 TL civarında da bir fiyatı olacağı tahmin ediliyor. Tek farkı 1 GB RAM eksiği yani 2 GB RAM ve 16 GB ROM ile olmasıdır.
Haberin Kategorisi Cep Telefonları / Teknoloji konu Başlığı General Mobile Discovery Elite Hakkında herşey. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2014/02/general-mobile-discovery-elite-hakknda.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "General Mobile Discovery Elite Hakkında herşey"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif