Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Mutlu Kaya kimdir, Mutlu Kaya kaç yaşında, Mutlu Kaya hayatı

Mutlu Kaya kimdir, Mutlu Kaya Sesi Çok Güzel, Mutlu Kaya nereli, Mutlu Kaya kaç yaşında, Mutlu Kaya vuruldu, Mutlu Kaya son durum, Mutlu Kaya nasıl, Mutlu Kaya Öldü mü, Mutlu Kaya yaşıyor mu, Mutlu Kaya hayatı

Diyarbakır'da ses yarışmasına katılan Mutlu Kaya'ya silahlı saldırı düzenlendi. Genç kız kafasından ağır yaralandı.


Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde yaşayan ve bir ulusal televizyon kanalında yayınlanan ses yarışmasına katılan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, dün gece evinde bulunduğu sırada dışarıdan açılan ateşte başından vurularak ağır yaralandı.

Hayati tehlikesi bulunan Kaya’nın yoğun bakım ünitesinde tedavisi sürüyor. Olayın ardından geniş çaplı araştırma başlatan polis, yaptığı ilk incelemede bahçeden iki kez ateş edildiğini birinin Mutlu Kaya’ya isabet ettiğini tespit etti.

Sibel Can, yarışma için keşfettiği 19 yaşındaki genç kızı Diyarbakır'dan İstanbul'a getirmişti. Sibel Can çalıştığı okulun kantininde ziyaret etmiş, genç kızın annesine "Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Mutlu’yu İlk dinlediğimde ’işte budur’ dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği vereceğim" demişti.

Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya, yoksul bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar. Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı. Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü herkesi çok üzmüştü.

Mutlu Kaya'nın yarışma katılmaya karar verdiği dönemde tehdit aldığı belirtildi.

17 Nisan'da  bir gazete çıkan habere göre, Mutlu Kaya, yarışmaya katılmaya karar verdiği zaman akrabalarının kendisine kızdığı ve "Televizyona çıkıp şarkıcı mı olacaksın? Biz aşiretiz seni öldürürüz" dedikleri belirtildi.

Haberde olayı Sibel Can'ın da doğruladığı ifade edilerek, Can'ın şu açıklamasına yer verildi: "O benim Sindirellam, prensesim. Sonuna kadar arkasındayım. Bu tehditler onun geleceğini karartmamalı. Mutlu okuyacak, bu işin eğitimini alacak. Sesi kadar kaderi de güzel olacak."
Haberin Kategorisi Biyografi / Güncel Haber konu Başlığı Mutlu Kaya kimdir, Mutlu Kaya kaç yaşında, Mutlu Kaya hayatı. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/05/mutlu-kaya-kimdir-mutlu-kaya-kac-yasnda.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Mutlu Kaya kimdir, Mutlu Kaya kaç yaşında, Mutlu Kaya hayatı"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif