Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Düğün öncesi kilo verme, düğünden önce nasıl kilo verilir, düğün öncesi diyet

Düğün öncesi kilo verme, düğünden önce nasıl kilo verilir, düğün öncesi diyet, düğün öncesi kilo vermek isteyenlere özel diyet, düğün öncesi zayıflama, düğün öncesi zayıflama, gelinlik diyeti, gelinlik diyet listesi

Düğün öncesi diyete başlarken “gelinlik faktörü” yol göstericiniz olsun



Düğün zamanı yaklaşırken gelin adayları da formda kalmaya ve forma girmeye ayrıca özen göstermeye başladılar. Ancak düğün yaklaşırken en doğru diyeti nasıl yapmalı? Güçten düşmeden, telaşa kapılmadan, sıkıntıya girmeden en sağlıklı, en iyi diyet için ipuçları Diyetkolik.com’un uzman diyetisyenlerinden geliyor. İşte uyku düzeninden ara öğünlere, gelinlik seçiminden su tüketimine kadar gelin adaylarının dikkat etmesi gereken tüm hususlar…

Diyetkolik.com, düğün mevsimi yaklaşırken gelin adaylarına yönelik tavsiyelerini bir araya topladı. Tabii ki bilinçli bir şekilde diyet yapmak, düzenli ve sağlıklı tüketim gerçekleştirmek, spordan uzak kalmamak çok büyük önem taşıyor. Ama bu arada bir de gelinlik faktörü var. Bu nedenle, düğün öncesi diyet kararı verecek gelin adaylarının mutlaka dikkate alması gereken noktaların başında diyete başlama zamanı geliyor.

Gelinlik seçimi için diyete başlama zamanı önemli

Diyetkolik.com Diyetisyeni Diğdem Özkahya, “Gelinliğini yaptıracak ya da alacak olan gelin adayları, bunun zamanını iyi belirlemeli ve bu tarihi kendilerine hedef olarak seçmeliler. Gerçekçi bir yaklaşımla, hangi kilodayken o gelinliği giydiklerinde mutlu olabileceklerine karar vermeliler. Tabii bu noktada gerçekçi olmak çok önemli. “Gelinlik faktörü” diye adlandırabileceğimiz bu hesaplamayı yapabilmek için gelin adaylarına şöyle bir öneride bulunabilirim: Şu anki mevcut kilonuz ile hedeflenen kilonuz arasındaki farkı bularak, bu sayıyı 4’e bölün. İşte ihtiyacınız olan, en az o kadar aylık bir süreç. Şimdi gelinliğinizi ne zaman almayı planladığınızı hatırlayın. O tarihten bulduğunuz ay sayısı kadar geri gidin ve en geç o tarihte diyete ve egzersize başlayın.”

Ancak işleri son dakikaya bırakmak oldukça tehlikeli olabilir ve istenmeyen sonuçlar da doğurabilir. Doğru olan tabii ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapma alışkanlığını bir yaşam boyu sürdürmek. Diyetkolik.com’un internet sitesi üzerinden ya da uygulaması aracılığıyla 7 gün 24 saat diyetisyen, psikolog ve egzersiz uzmanlarından destek alarak işi kolaylaştırmak mümkün.

Diyetkolik.com’dan düğün öncesi uygulayabilecek diyet önerileri

Tüm besin gruplarından yeterli miktarda almaya özen gösterin: Örneğin “Hamur kilo aldırır” düşüncesiyle, bu besin grubuna dair kendine kısıtlamalar koymayın. Karbonhidratlar, vücudumuza ihtiyacımız olan enerjiyi sağlayan en önemli kaynaklardandır. Ancak, makarna, pilav, beyaz ekmek gibi karbonhidrat kaynaklarının yerine çavdar, kepek, buğday gibi karbonhidrat kaynaklarını tercih etmek tabii ki daha sağlıklı seçimler olacaktır. Bu besinlerin lif oranları yüksek olduğu için, daha uzun süre tok kalmaya yardımcı olurlar.

Kahvaltıyı atlamayın: Kahvaltıyı atlamak size sadece 10 dakika kazandırır. Ancak, kahvaltı yapmanın haftada 1 kilo kaybettireceğini hatırlayın ve mutlaka yapın. Kahvaltı yaklaşık 10 saatlik bir açlık sürecinden sonra metabolizmanızı güne hazırlar. Kahvaltıyı geciktirdiğinizde ise vücut az enerji ile çalışmaya devam eder. Dolayısıyla daha fazla enerji harcayabilecekken, daha azını harcamış olursunuz. Mükellef bir kahvaltı yapmak zorunda değilsiniz; meyve + yoğurt, tost + çay, 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir de iyi birer kahvaltı seçeneği olacaktır.

Ara öğünlerinizi unutmayın: Ara öğün hem bir sonraki öğünde daha az besin tüketmenizi sağlar, hem de sindirim sistemini daha çok çalıştıracağından daha fazla kalori harcamanıza yardımcı olur. Düğün telaşı içinde ara öğünleri atlama olasılığına karşı çantanızda kuru meyveler bulundurun ve öğün vakti geldiğinde bunları tüketin.

Bol bol sebze tüketin: Sebzeler düşük kalori oranlarıyla her öğünde tercih edilebilecek besinlerdir. Hem öğle yemeğinde hem de akşam yemeğinde etli, peynirli veya ton balıklı seçenekleri bulunan salatalardan tüketerek fit ve doyurucu bir tercih yapabilirsiniz.

Günde ortalama 2 litre su için: Su içmek metabolizma hızını artırarak kilo vermenizi kolaylaştıracaktır. Su içmekte zorlanıyorsanız,  suyunuza tarçın ve dilimlenmiş taze meyveler ekleyip tatlandırarak içebilirsiniz. Suyun cildi güzelleştiren ve iyileştiren en temel kaynak olduğunu unutmayın ve “çantada bulundurulması gerekenler” listesine suyu da eklemeyi ihmal etmeyin.

Egzersiz yapmayı ihmal etmeyin: Gün içinde aktif olmak ve egzersiz yapmak, enerji harcamanızı ve vücudunuzu şekle sokmanızı kolaylaştıracaktır. Kına gecesi, yatak odası takımı, mutfak gereçleri derken oradan oraya koşuşturan bir gelin adayı olarak, haftada en azından 2 gününüzü egzersize ayırabilirsiniz.

Uyku düzenini bozmamaya özen gösterin: Düğün öncesi yaşadığınız heyecanın uykunuzu etkilemesine izin vermeyin. Düzensiz uyumak gerekli bazı hormonların salgılanmasına ve dolayısıyla kilo kontrolüne engel olabilir. Örneğin gece geç saatlerde, mutluluk veren serotonin hormonunun değeri düşer. Bu durumda vücut serotonin salgılayabilmek için çikolata, cips gibi besinleri tüketmeye yönelir ve abur cubur tüketimiyle birlikte kilo alımı başlar.

Ayrıca bu zorlu dönemde stresten uzaklaşabilmeniz için papatya çayı, melisa çayı ve mate çayı gibi bitki çayları tüketebilirsiniz.
Haberin Kategorisi Diğer Haberler / Kadınca / Sağlık konu Başlığı Düğün öncesi kilo verme, düğünden önce nasıl kilo verilir, düğün öncesi diyet. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/06/dugun-oncesi-kilo-verme-dugunden-once.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Düğün öncesi kilo verme, düğünden önce nasıl kilo verilir, düğün öncesi diyet"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif