Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

İNADINA AŞK YALIN (CAN YAMAN) KİMDİR

FOX tv ekranlarına bir dizi daha geliyor güçlü oyuncu kadrosuyla perşembe günü ekranlarda olacak olan İnadına Aşk dizisinin oyuncuları, karakterleri hakkında bilgi vereceğiz. Fox Tv İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığımız Açelya Topaloğlu ve Gönül İşleri dizisinde rol alan Can Yaman'ın başrollerinde olduğu dizide Cem Belevi, Eren Vurdem, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Bilge Şen, İlay Erkök gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Fox TV'nin merakla beklenen dizilerinden biri olan İnadına Aşk'ın başrol oyuncusu Can Yaman dizide Yalın Aras karakterini canlandırıyor. Yakışıklı, çalışkan ve sportmen biri olan Yalın Aras iş dünyasının genç ama başarılı iş adamlarındandır. Defne ile arasında olan aşk nefret ilişkisi yüzünden sürekli didişirler. Defne, Yalın'ı kaba bulmaktadır. Ama aynı zamanda itiraf etmekte zorlansa da yakışıklı da bulmaktadır.

İnadına Aşk dizisinde birbirlerine zıt karakter olan Defne ile Yalın arasında gelişen aşkı konu alacak olan dizi, komedi aşk dizisi olacaktır. İnadına Aşk dizisinin genç kızlar tarafından ilgi gören yakışıklı ve yetenekli oyuncusu Can Yaman hakkında biyografisi ve merak edilenleri sizlerle paylaşmaktayız.

İNADINA AŞK OYUNCULARI>>

İnadına Aşk Yalın Karakteri Kimdir? 

Can Yaman Kimdir 
http://www.memurvadisi.com'a aittir
İnadına Aşk dizisinde Yalın karakterini canlandıran, dizide en çok merak edilen yakışıklı oyuncusu Can Yaman 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Bilfen Kolejinde tamamlamış, lise eğitimini ise bir İtalyan lisesinde okuyarak birincilikle bitirmiştir. Yakışıklı oyuncu Can Yaman Lisede değişim öğrencisi olarak Amerika’ya gitmiştir.

Üniversite eğitimini burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayarak mezun olmuştur. Küçük yaştan beri basketbol oynayan Can Yaman daha sonra lisanslı olarak da basketbol oynamıştır. Üniversiteyi basketbol bursuyla okumuştur. 

Asıl mesleği avukatlık olan başarılı oyuncu Can Yaman bir yılık mecburi stajından sonra Pricewaterhouse Coopers diye dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Avukatlık yaptığı dönemlerde O sırada Dünya gazetesinde cuma günleri yazıları yayımlanıyordu. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Can Yaman avukatlığı bırakıp oyunculuğu seçmesinin nedenini ise herkesin ona sen artis gibisin avukatlıkla ne işin var oyuncu ol demesi ve adliyede ki hakimlerin bile böyle demesi üzerine oyunculuğu seçtiğini açıklamaktadır. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Can Yaman'ın rol aldığı ilk dizi Gönül İşleri dizisidir. 

İnadına Aşk Can Yaman twitter adresi: @canyaman1989
İnadına Aşk Can Yaman instagram adresi: @canyaman

inadına aşk yalın resimleri, inadına aşk dizisi yalın, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisinde yalın kimdir, inadına aşk dizisi yalın karakteri, inadina ask dizisi yalin kimdir, inadına aşk dizisi yalın gerçek adı, inadına aşk yalın gerçekte kimdir, can yaman kimdir, can yaman biyografi, can yaman resimleri, can yaman kaç yaşında boyu kilosu kaç,

Can Yaman Resimleri



Haberin Kategorisi Dizi Oyuncuları konu Başlığı İNADINA AŞK YALIN (CAN YAMAN) KİMDİR. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/07/inadina-ask-yalin-can-yaman-kimdir.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "İNADINA AŞK YALIN (CAN YAMAN) KİMDİR"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif