Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Galatasaray 2-1 Benfica Maçı Golleri İzle

Galatasaray Benfica Maçı Ne Zaman, Uydudan Şifresiz Veren KanallarC grubunda mücadelesine devam eden Galatasaray şampiyonlar ligindeki var oluşunu sürdürmek için galibiyetler arıyor. Liginden başından bu yana ilk maçlarında istediği skorlar ile sahadan ayrılamayan sarı-kırmızılı ekip bu kez Benfica karşısında diledikleri performansı göstererek 3 puanı almak istiyorlar. Galatasaray Benfica maçı ne zaman ? Galatasaray Benfica maçı şifreli mi maçı uydudan şifresiz veren kanallar hangileri ? gibi sorularınızın cevaplarını bu haberimizde bulabilirsiniz.
http://www.memurvadisi.com/2015/10/galatasaray-benfica-mac-golleri-izle.html

Maç: Galatasaray-Benfica
Tarih: 21 Ekim ÇarşambaSaat: 21:45
Hakem: -
Stat: TT Arena
Canlı Yayın: Tivibu Spor(Şifreli)


ATLETİCO 4 ATTI! GRUPTA SON DURUM
Temsilcimiz Galatasaray'ın 4 puana yükseldiği C Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Atletico Madrid evinde konuk ettiği Astana'yı 4-0 yendi.. Bu sonucun ardından Atletico Madrid 6 puana yükseldi. Grupta Benfica'nın 6, Astana'nın ise 1 puanı bulunuyor.

GALATASARAY: 2 - BENFİCA: 1

STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: William Collum (İskoçya), Damien MacGraith (İrlanda), Francis Connor (İskoçya)

GALATASARAY: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Carole, Bilal Kısa (Dk. 90+4 Rodriguez), Selçuk İnan, Sneijder, Podolski, Yasin Öztekin (Dk. 59 Olcan Adın), Umut Bulut (Dk. 78 Burak Yılmaz)
BENFİCA: Julio Cesar, Silvio (Dk. 82 Mitroglou), Luisao, Jardel, Eliseu (Dk. 66 Pizzi), Andre Almeida, Samaris, Gaitan, Goncalo Guedes (Dk. 75 Andrade), Jonas, Jimenez

GOLLER: Dk. 2 Gaitan (Benfica), Dk. 19 Selçuk İnan (Penaltıdan), Dk. 33 Podolski (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 18 Andre Almeida, Dk. 73 Samaris, Dk. 78 Andrade, Dk. 87 Luisao (Benfica), Dk. 42 Bilal Kısa, Dk. 63 Selçuk İnan, Dk. 70 Hakan Kadir Balta, Dk. 90+5 Burak Yılmaz (Galatasaray)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
2. dakikada Benfica öne geçti. Jonas'ın derinlemesine pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Gaitan, şık bir çalımla Chedjou'dan sıyrıldı. Kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Arjantinli futbolcu, Muslera'nın üzerinden topu filelere gönderdi: 0-1
11. dakikada Sneijder'in ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak kaleci Cesar'da kaldı.
15. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı köşe atışında Hakan ön direkte kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Cesar son anda topu kornere çeldi.
18. dakikada Yasin ile hızlı gelişen Galatasaray atağında Benfica savunmasının uzaklaştıramadığı top ceza alanı dışındaki Bilal'in önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza alanına doldurduğu topa atlayan Almeida, meşin yuvarlağı elle kesince hakem Collum penaltı kararı verdi. 19. dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Selçuk, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı köşeden filelerle buluşturdu: 1-1
26. dakikada Gaitan'ın pasıyla soldan bindiren Eliseu, topu yeniden ceza alanı dışındaki Gaitan'a aktardı. Bu oyuncunun gelişine yaptığı sert vuruşta kaleci Muslera yatarak topun sahibi oldu.
29. dakikada Sabri'nin pasıyla ceza alanı içi sağ çaprazda buluşan Podolski, bir rakibini geçtikten sonra şutunu çekti ancak topun ayağına oturmaması nedeniyle Alman oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak ters kanada doğru gitti.
33. dakikada Galatasaray 2-1 öne geçti. Chedjou'nun savunmadan derinlemesine gönderdiği pasla savunma arkasına sarkan Podolski, sağdan ceza alanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Alman oyuncu sol ayağının dışıyla yaptığı vuruşla topu kaleci Cesar'ın bacaklarının arasından ağlarla buluşturdu: 2-1

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
47. dakikada Jonas'ın ceza alanı yayı üzerinden sert şutunda iyi yer tutan kaleci Muslera topun sahibi oldu.
49. dakikada Sabri'nin pasıyla ceza alanı dışında buluşan Sneijder, uzak mesafeden sert bir şut çıkardı ancak savunmada Luisao'ya çarpan top yan direkten döndü.
51. dakikada Galatasaray çok önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. Sneijder'in soldan kullandığı köşe atışında ön direkte Hakan'ın kafayla aşırttığı top altıpas içinde uygun durumdaki Umut'un önünde kaldı. Bu oyuncunun yaklaşık 1 metreden bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Cesar'ın ayaklarından döndü. Deneyimli file bekçisi pozisyonun devamında topun kontrolünü sağladı.
53. dakikada Samaris'in ceza alanı çizgisi gerisinden çıkardığı şutta top az farkla yandan auta gitti.
54. dakikada hızlı gelişen Benfica atağında Gaitan'ın ceza alanı dışı sol çaprazdan yerden vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
57. dakikada Jimenez'in ceza alanı dışından sert şutunda top kaleci Muslera'da kaldı.
59. dakikada Guedes'in sağdan kullandığı köşe atışında yerden giden topa ceza alanında kimse dokunamadı. Ters kanada açılan meşin yuvarlağa gelişine vuran Gaitan'ın şutunda top Sabri'den döndü.
66. dakikada Umut, Sabri ve Sneijder'in paslaşmasında top ceza alanı dışı sağ çaprazdaki Podolski'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun bekletmeden yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.
69. dakikada Jonas'ın ceza alanı çizgisi gerisinden uygun durumda yaptığı vuruşta kale sahası gerisindeki takım arkadaşı Jimenez'e çarpan top dışarı çıktı.
82. dakikada Podolski'nin ceza alanı dışı sağ çaprazdan sert şutunda top az farkla üstten autla sonuçlandı.
86. dakikada rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Sneijder, topla ceza alanına kadar sokuldu. Önünü boşaltan Hollandalı yıldızın vuruşunda kaleci Cesar, yatarak topu kornere tokatladı.
90+1. dakikada Gaitan'ın ceza alanı dışı sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kale sahasında kafayla müdahalede bulunan Chedjou topu kornere gönderdi.

 21 Ekim Çarşamba günü saat 21:45'te başlayacak olan Galatasaray Benfica maçı kaç kaç bitecek tüm cimbom taraftarı merakla bekliyor. C grubunda 1 puan ile 3. sırada olan Galatasaray 6 puan ile lider olan Benfica karşısında nasıl bir performans sergileyecek 21 Ekim Çarşamba akşamı hep birlikte göreceğiz. Dileriz Galatasaray istediği skoru elde ederek sahadan 3 puan ile ayrılır.

Galatasaray Benfica Maçını Uydudan Şifresiz Veren Kanallar 
Tüm sarı-kırmızılı ekibin taraftarları Çarşamba akşamı oynanacak olan Galatasaray Benfica maçını şifresiz veren yabancı kanalları merak etmeye başladı. İşte sizlere 21 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan Galatasaray Benfica maçını uydudan şifresiz veren kanallar ve frekansları

AZ TV
Az Tv Frekans Bilgisi
Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

http://www.memurvadisi.com/2015/10/az-tv-hd-izle.html

BT SPORT EXTRA 5 
Bt Sport 2 Frekansı :
Uydu Adı: Astra 2E
Frekansı:11.386
Sembol:29500
Fec :3/4
Polarizasyon: (V) Dikey

SKY SPORT 5
Sky Sport 5 Frekansı
Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey


galatasaray benfica maçı ne zaman,gs,galatasaray benfica maçını uydudan veren kanallar,galatasaray benfica şifresiz izleme,galatasaray benfica maçı saat kaçta,gs benfica maci ne zaman, gs sampiyonlar ligi maci kimle, gs maçı kimle oynuyor 21 ekim, gs benfica 21 ekim, cimbom benfica maci hangi kanalda galatasaray benfica maçı ne zaman,gs,galatasaray benfica maçını uydudan veren kanallar,galatasaray benfica şifresiz izleme,galatasaray benfica maçı saat kaçta,gs benfica maci ne zaman, gs sampiyonlar ligi maci kimle, gs maçı kimle oynuyor 21 ekim, gs benfica 21 ekim, cimbom benfica maci hangi kanalda
Haberin Kategorisi Genel Haberler / Spor konu Başlığı Galatasaray 2-1 Benfica Maçı Golleri İzle. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/10/galatasaray-2-1-benfica-mac-golleri-izle.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Galatasaray 2-1 Benfica Maçı Golleri İzle"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif