Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

LADA VESTA TÜRKİYE SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU (EN UCUZ ARABA)


Rus devi AvtoVaz Lada Vesta üretimi için düğmeye bastı.

Kısa süre içerisinde test üretimi bitecek olan Yeni Lada Vesta’nın seri üretimine Eylül ayında başlanması bekleniyor.

LADA VESTA TÜRKİYE SATIŞ FİYATI

Ürettiği uygun fiyatlı ve nispeten dayanıklı arabalarıyla tanınan Lada, Yeni Vesta’ları 6.100 USD ye satmayı planlıyor. Bu şartlar altında araba Türkiye’ye ulaştığında fiyatının 25 bin TL'den başlayacağı ve 2016 yılı itibariyle satışının yapılacağı tahmin ediliyor.http://www.memurvadisi.com/
Lada Vesta'nın Özellikleri

Vesta modelinin üretim bandına 76 milyon dolar yatırım yapan AvtoVaz, test araçlarını birkaç hafta içerisinde tamamlamış olacak. Eylül ayında tanıtılacak araç 2016 başında Türkiye’de yola çıkabilecek.
Priora’nın yerini alacak olan Vesta test için gönderildiği Almanya’da da ABS ve denge testlerinden de başarıyla geçti. Önce hatchback tipi üretilecek olan arabanın sedan versiyonları daha sonra üretilecek.

Lada’nın bir başka çalışması olan Xray Cross’lar ise 7500 USD den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacak. Nissan, Renault ve AvtoVaz firmalarının deneyimlerini birleştirerek üretecekleri Xray modeli Sandero ve Duster modellerinden izler taşıyacak.
Lada X-Ray Concept'in Özellikleri

Sürücü koltuğu yükseklik ayarı, tüm camlarda, koltuklarda, direksiyonda ve aynalarda ısıtma sistemi gibi özelliklere sahip olacak arabanın, Lada tarafından üretilen 1.4 litre 100 hp lik benzinli motorla yollara çıkması bekleniyor.

Kaynak : Haber7.com

Gelelim aracın ortaya çıkan teknik özelliklerine; Lada Vesta, teknik olarak Renault-Nissan mühendisleri ile birlikte geliştirilen bir araç. İlk parti üretimde 1.6 Litre 16V 106 beygir gücünde atmosferik motora yer verilecek. Renault'dan alınan 5 ileri manuel vites kutusu Vesta'da görev alacak. Daha sonra aynı motorun 8V 87 beygirlik hali ve otomatik şanzımanlı versiyonu da üretilecek. Ayrıca Nissan'nın 1.6 litre 114 beygirlik bir motoru da Vesta'da yer alacağı söylentiler arasında.

Lada Vesta, 4410 mm uzunluğa, 1764 mm genişliğe ve 1497 mm yüksekliğe sahip. Aracın ağırlığı ise donanımına göre 1150 kg ile 1192 kg arasında değişecek. 480 litrelik bagaj hacmi ile yeterli derecede geniş bir bagaj sunacak. Aracın benzin deposu ise 55 litre olacak.

İç mekanda malzeme kalitesinde ciddi bir kalite artışı görülüyor. Radyo, klima, ESP gibi kontrollerin orta panele yerleştirildiği Vesta'da özellikle direksiyon hissiyatı oldukça geliştirilmiş. Lada eski görünümünden sıyrılıp yepyeni bir sayfa açmış görünüyor...


Aracı ilk kez test etme imkanı bulan Rus otomobil sayfalarına göre Lada Vesta'nın bundan önceki Lada modellerine göre sürüş ve konfor bakımından çok üst düzey bir tecrübe yaşatacağını söylüyor. Ayrıca aracı tanımayan birine logolarını kapatıp sürdürdüğünüz taktirde aracın Lada olduğunu anlamayacaklarını söylüyorlar. Ayrıca Avtovaz yetkilileri, Vesta'nın yakıt tüketimi olarak Vega ve Samara gibi modellerden daha az yakıt harcayacağı belirtiliyor.

Avtovaz CEO'su Bo Inge Andersson, Lada Vesta üretiminin %71'inin iç piyayasa, geriye kalan üretimin ise yurtdışına ihraç edileceğini açıkladı.

Vesta'nın fotoğraflarını incelediğimizde konsept hali ile neredeyse aynı tasarıma sahip olduğu görülüyor. Konsept fotoğraflarına ve detaylarına Lada'nın Devrimi: Vesta yazımdan ulaşabilirsiniz.


Lada Vestanın Tanıtım Videosu


Lada X-Ray Concept'in Tanıtım Videosu






Lada Vesta Resim Galerisi


Haberin Kategorisi Otomobil / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı LADA VESTA TÜRKİYE SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU (EN UCUZ ARABA). Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/10/lada-vesta-turkiye-satis-fiyati-belli.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "LADA VESTA TÜRKİYE SATIŞ FİYATI BELLİ OLDU (EN UCUZ ARABA)"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif