Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

2015 Maraton Koşusu 15 Kasım Pazar günü İstanbul

2015 Maraton Koşusu Saat Kaçta Başlıyor, Nereden Başlıyor 
Gelenekselleşen maraton koşusu bu sene 15 Kasım Pazar günü koşulacak. Katılacak olanlar 2015 Maraton saat kaçta başlayacak, koşu nereden başlayacak ve nerde bitecek gibi soruları akıllarına takıldı. 2015 Maraton koşusu hangi köprüde koşulacak ve nasıl katılım sağlanacak tüm detayları ve cevapları haberimizde sizler için bir araya getirdik.


Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen ve artık geleneksel bir hala gelen maraton koşusuna katılım her geçen gün artıyor. Çocuk,genç yaşlı her yaş grubundan insanın katılımıyla eğlenceli bir hal alan maraton koşusu bu yılda büyük katılım ile Pazar günü koşulacak. 15 Kasım Pazar günü İstanbul'da hava durumu nasıl olacak maraton koşusuna yağmur engeli takılacak mı merak edilen diğer konular arasında. Maraton 2015 Halk Koşusu hakkında ki tüm detaylar ve bilgiler aşağıda yer almakta.
http://www.memurvadisi.com/
1973 yılında Tercüman Gazetesi tarafından İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nden maraton koşulması fikri ortaya atıldı. İlk başta kamuoyuna sıcak gelen öneri maalesef 1979'a kadar sadece düşüncede kaldı. O yıl İstanbul'u ziyaret eden bir grup Alman amatör atletizm severin konuyu gündeme getirmesiyle, İstanbul Valiliği, Atletizm Federasyonu ve Karayolları Genel Müdürlüğü bir çalışma içerisine girdi. Hazırlık aşamasından sonra nihayet böyle bir etkinliğin düzenlenebileceğine karar verildi.

1979 yılında büyük zorluklar ile yola çıkılarak start alan o dönemki ismiyle "Asya-Avrupa Koşusu" bir avuç insanın katılımı ve atletizme gönül verenlerin gayretleri ile gerçekleşebildi. İstanbul halkı o sıralarda yeni hizmete açılmış olan Boğaziçi Köprüsü'nde yolun yarısının kapatılarak insanların köprüde koştuğunu görünce bunun 1 Nisan şakası olduğunu zannetmişlerdi.

2015 İstanbul Maratonu Nereden Başlıyor - Saat Kaçta Başlıyor 
42,195K koşusu; 15 Kasım 2015 Pazar günü saat 09.00'da başlayacaktır. Maraton çıkışı, Boğaziçi Köprüsü gişelerine 250 metre mesafededir. Yarış, Sultanahmet'te At Meydanı'nda, Mısır Dikilitaşı'nın önünde sona erer. Maraton koşucuları için zaman sınırı 5.30 saattir. Bu süreden sonra tüm parkur trafiğe açılır, halen parkurda bulunan koşucular kaldırımdan koşmaya devam edebilirler.


maraton 2015, maraton koşusu saat kaçta başlıyor, maraton nereden başlıyor, maraton 2015 saati, istanbul maraton koşusu,maraton 2015 nerede bitiyor,maraton hangi köprüde koşuluyor,2015 maraton ne zaman saat kaçta,maraton koşusuna katılım,maratona nasıl katılırım
Haberin Kategorisi Genel Haberler konu Başlığı 2015 Maraton Koşusu 15 Kasım Pazar günü İstanbul. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/11/2015-maraton-kosusu-15-kasm-pazar-gunu.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "2015 Maraton Koşusu 15 Kasım Pazar günü İstanbul"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif