Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Gülşah Güçyetmez (Kedicik) Kimdir? Fotografları

Adnan Oktar´ın kediciği Gülşah Güçyetmez

Her gün yeni bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan kediciklerden bir fotoğraf da Gülşah Güçyetmez'den geldi. Zaman tünelinde paylaştığı son fotoğrafıyla 10 dakikada 150 beğeni toplayan Güçyetmez, soğuk havaya
meydan okuduğu mutfak manzaralı fotoğrafını Damla Pamir'le birlikte çektirdi.
Adnan Oktar'ın "Altın saçlı kediciği" Gülşah Güçyetmez yaptığı paylaşımlar ve söylemleriyle dikkat çekiyor. İşte o pozlar...
Adnan Oktar'la tanışmasından, hayat felsefesine, estetik konusundan ailesine kadar birçok konuya değindik.Biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?
Makina mühendisiyim, başta biyomimetik olmak üzere bilimsel konularla ilgilenmeyi, yeni gelişmeleri okumayı, araştırmayı seviyorum. Bilim, Allah’ın yaratma sanatını daha yakından görmek, Allah’ı daha çok sevmek, Allah’tan daha çok korkmak için güzel bir vesile. Canlıların yapısındaki her detay, tek bir proteinin gösterdiği akıl insanda hem müthiş bir hayranlığa hem de çok hoş bir heyecana sebep oluyor. Mesela hücrenin içinde mükemmel bir akıl müthiş kompleks bir dünya var.
Binlerce insan biraraya gelse tek bir hücre içindeki aklın onda birini dahi gösteremez. Ama şuursuz organeller, proteinler, enzimler hayret verecek bir akla, düzene ve disipline sahipler. Bunlarla ilgili öğrendiğim her yeni bilgi Allah’a duyduğum sevginin ve saygının artmasını sağlıyor. Bu bilgileri tüm insanların öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Fiziğinize bakarken estetik soruları akla geliyor...
Benim de arkadaşlarımın da hiçbirinde herhangi bir estetik operasyon yok. Çocukluk resimlerime bakarsanız değişmediğimi görürsünüz. Çok şükür tüm arkadaşlarım çok güzel, alımlı ve çekici, hepsinde başka insanlarda kolay rastlanmayan bir etkileyicilik var.
İşte bu, imanın nuru, samimiyetin getirdiği bir güzellik. İnsanların ruhları katı olduğunda bu doğal olarak ciltlerine, bakışlarına ve vücutlarına da yansıyor. Bir insanın mükemmel oranlarda vücudu olabilir ama ahlakında bozukluk varsa etkileyici olmuyor, yüzlerinde bir boşluk, anlamsızlık ve bazen bir nevi kararma oluyor ciltlerinde. Allah sevgisiyle yumuşamış kalplerde ise beden de çok güzelleşiyor. Cilt canlı, bakışlar derin ve anlamlı oluyor. Allah kat kat güzellik ve etkileyicilik nasip ediyor.
Namaz kılıyor musunuz?

Tabi ki kılıyorum. Namazlarımı hiç bir zaman aksatmam. Namaz Allah'a teşekkür etmek için çok önemli bir ibadet.
Kızlar arasında kıskançlık oluyor mu?
Asla. Kıskançlık müminde hiç olmayan bir duygudur. Onların hepsi benim dünyada da ahirette de can kardeşlerim. Sağlıklı bir akla ve vicdana sahip olan bir insan, kardeşinin güzelliğinden, iyiliğinden olumsuz etkilenir mi? Tam tersine her şeyin en güzeli, en iyisi sevdiklerinin olsun ister. Arkadaşlarımın güzellikleriyle, akıllarıyla, ahlaklarıyla gurur duyuyorum. Hepsi adına ayrı ayrı seviniyorum ve Allah’ın onların üzerindeki nimetlerini daha da artırmasını istiyorum.
Bizler birbirimizi sadece bu dünyayla sınırlı sevmiyoruz. Ahiretteki sonsuz hayatımızın asıl yaşantımız olduğunu biliyoruz. Ahireti istiyor, ahireti özlüyoruz. Sonsuza kadar birlikte olmak istediği insanı olumsuz anlamda kıskanmaz insan. Ancak onu korumak, kollamak, daha iyi olmasını istemek amacıyla bir kıskançlığı olabilir ki, bu da zaten sizin sorduğunuz anlamda bir kıskançlık değildir.


























































Haberin Kategorisi Diğer Haberler / Magazin konu Başlığı Gülşah Güçyetmez (Kedicik) Kimdir? Fotografları. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/11/gulsah-gucyetmez-kedicik-kimdir.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Gülşah Güçyetmez (Kedicik) Kimdir? Fotografları"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif