Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Limon Doğal Bir İdrar Söktürücü Müdür?

Limon sadece yemek tariflerinde, bitkisel ilaçlarda veya ev işlerinde kullanılmaz, aynı zamanda bir limondan tamamen işlevsel bir pil bile yapılabilir (bir limon bir LED aydınlatacak kadar güç üretebilir). Dünyanın en eski tarihlerden beri ekilen ağaçların biri olan limonun sağlık açısından pek çok faydası bulunmaktadır. Ayrıca limon en çok da idrar söktürücü özelliği ile bilinir.

Doğal İdrar Söktürücü Besinler Nelerdir?
Sıcak bir yaz gününde ferahlatıcı bir buzlu içecek istediğinizde ya da ucuz, ev yapımı bir dezenfektan yapmak istediğinizde aklınıza ilk olarak limon gelir. Limon dışında, diğer bazı doğal idrar söktürücü besinler elma sirkesi, enginar, salatalık, kızılcık suyu, havuç, lahana, karahindiba, rezene, yeşil çay, ısırgan otu, domates, su teresi ve karpuzdur.
Limon, doğal bir idrar söktürücü olarak atfedilir özellikle de, ılık ya da sıcak su ile birlikte alındığında idrar çıkışını arttırmaktadır. Limon bu özelliği ile su tutulumu olan kişilere önemli faydalar sağlamaktadır. Ödemi olan pek çok kişi limon suyu içerek rahatladıklarını ifade etmektedir. Ayrıca limon, idrar çıkışını arttırarak vücuttaki zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlamaktadır.
Limon-Kızılcık Suyu Tarifi:
Bir yemek kaşığı konsantre kızılcık suyu ile 8 ons (230 gram) sıcak distile suyu karıştırın. Çekirdeklerini çıkardıktan sonra iki yemek kaşığı taze limon suyunu bu karışıma ekleyin. Tatlandırmak için biraz şeker ekleyin, bir şişeye dökün ve iyice çalkalayın. İşte! Piyasada satılan aromalı suların aksine bu doğal idrar söktürücü içecek C vitamini bakımından zengin, diyet ürünü ve oldukça lezzetlidir.
Not: İdrar söktürücü olan limon vücuttan su atılımına sebep olarak, su kitlesini azaltıp zayıflamanızı sağlayabilir ancak bu kilo kaybı gerçek anlamda bir zayıflama değildir. Yani, uzun vadeli kilo kaybını hedefliyorsanız, doğal veya doğal olmayan idrar söktürücülere güvenmemeniz tavsiye edilir.
Limon Aşırı Tüketimi:
Limon vücut için son derece yararlıdır ancak sürekli olarak aşırı miktarda tüketilmemesi gerekir. Fazla miktarda limon suyu içmenin yan etkileri henüz tam olarak bilinmese de, bir çok kişide sonradan diş çürüklerine ve diş hassasiyetine yol açabilen diş minesi erozyonuna yol açabilmektedir.
Son olarak herhangi bir idrar söktürücü maddenin uzun süreli kullanımından kaçınılmalıdır. Aritmi, aşırı yorgunluk, halsizlik, kas krampları, dehidratasyon ve iştahsızlık gibi yan etkilere neden olabileceğinden bu maddelerin nasıl ve ne kadar kullanılacağını öğrenmek için mutlaka doktorunuza danışmalısınız.
Kaynakça:
http://www.buzzle.com/articles/is-lemon-a-natural-diuretic.html
Haberin Kategorisi Sağlık konu Başlığı Limon Doğal Bir İdrar Söktürücü Müdür? . Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/12/limon-dogal-bir-idrar-sokturucu-mudur.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Limon Doğal Bir İdrar Söktürücü Müdür? "

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif