Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

HTC 10 Çıktımı - HTC 10 Fiyatı HTC 10 Özellikleri

HTC 10 Çıktımı - HTC 10 Fiyatı  HTC 10 Özellikleri

HTC 10 Tanıtıldı UltraPiksel arka ve UltraSelfie Ön Kameralı



HTC’nin yeni amiral gemisi HTC 10’nun tanıtımı dünya eş zamanlı olarak tanıtıldı. Tek parça metalden tasarlanan HTC 10, 168 saatin üzerinde bir süre boyunca -20 derecelik soğuktan 60 derecelik sıcaklığa kadar sıcaklık testlerinin yanı sıra, 10 bini aşkın düşme, bükülme, çizilme, aşınma ve paslanmatestlerinden geçerek üretilmiş.
Dünya’da ilk kez hem ön hem arka kamerada sunulan optik imaj sabitleyici (OIS) ile geniş f/1.8 diyafram açıklığına sahip lensleri bulunan HTC 10’nun 12 MP’lik arka kamerasında piksel başına 1.55 µm’lik yeni nesil UltraPiksel teknolojisi kullanıldı.
 Cihaz, hızlı lazer otomatik odaklama, geniş açılı objektif ve ekran flaşıyla desteklenen UltraSelfieözellikli 5 MP’lik ön kameraya sahip. 
Ulaştığı DxOMark skoru (88) ile bugüne kadar herhangi bir akıllı telefonun ulaştığı en yüksek kamera kalite skorlarından birini elde eden HTC 10’un kamerası 0.6 saniyede hazır hale geliyor.

Kamerası ve ses sistemi ile iddialı

htc-10-kulaklik4K videoyu stereo 24-bit Hi-Res sistemi ile birleştirerek standart kayıtlara göre 256 kat daha fazla detayı yakalayan HTC 10’nun geleneksel bir kulaklık amfisine göre iki kat daha güçlü ses veren kulaklık amfisi, 16-bitten 24-bit sese yükseltme yeteneği ve yüksek performanslı dijitalden analoga dönüştürme yeteneğini bir araya getiriyor.
Hi-Res ses sertifikalı seramik kulak içi kulaklıkları, HTC 10 ile kutu içeriği ile beraber standart olarak kullanıcılara sunulacak. HTC 10’un yeni  “Kişisel Ses Profili” sistemi, kişisel dinleme tercihlerine göre ayarlanan kişiye özel bir profil yaratarak, ses frekanslarını her iki kulağa göre dinamik olarak ayarlıyor.

Tek şarjla 2 günlük kullanım

Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisi ve gelişmiş 4.5G LTE ile birlikte sunulan HTC10, telefon hafızasını ve pil kullanımını otomatik olarak optimize eden Boost+ uygulaması ile birikte geliyor.
Tanıtımda verilen bilgiye göre HTC 10’de bulunan fazla güç kullanan programları otomatik olarak algılayıp kapatan yeni PowerBotics sistemi de pil ömrünü yüzde 30 uzatarak, tek şarjın 2 güne kadar dayanmasına imkan verecek. Telefonun hızlı şarj özelliği ise pilin 30 dakikada yüzde 50’ye kadar şarj edilmesini sağlıyor.htc_10_kamera_ultrapixel

Türkiye’de Mayıs ayında 2999 TL’ye satılacak

Bellek kullanımını arttıran ve aynı amaçla kullanılan birbirinden farklı ön yüklü uygulamaların sayısını azaltan HTC 10’nin yeni Serbest Düzenleme özelliği ile, kullanıcılar ikon, etiket ve widget’ları ekranda istediği yere konumlandırabiliyor.
HTC 10 ile birlikte gelen Ice View” adlı kılıf ile kullanıcı bir çağrıyı cevaplamak, bir sonraki şarkıya geçmek veya bir fotoğraf çekmek için kılıfın kapağını açması gerekmiyor.
Karbon gri, gümüş ve altın rengi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle gelen HTC 10, Türkiye’de Mayıs 2016 tarihinden itibaren satışa sunulacak. HTC 10’nun Türkiye’deki tavsiye edilen perakendesatış fiyatı ise 2999 TL olacak.

HTC 10 özellikleri

  • Boyutlar: 145.9 x 71.9 x 3.0 – 9.0 mm
  • Ağırlık: 161 gram
  • Ekran: 5.2 inç, Quad HD (2560 x 1440 piksel, inç başına 564 piksel) Super LCD 5 ile kavisli kenarlı Gorilla Glass
  • İşletim Sistemi: HTC Sense özellikli Android 6
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 820, dört çekirdekli, 64-bit, 2.2Ghz’ye kadar
  • Dahili Hafıza: 32 GB (2 TB’ye kadar microSD kart desteği)
  • RAM: 4GB 
  • Arka Kamera: 12 MP HTC UltraPixel 2 (1.55µm piksel boyutu), Lazer otomatik odaklama, BSI sensör, Optik Görüntü Sabitleme (OIS), f/1.8 diyafram aralığı, 26mm odak uzaklığı, Çift tonlu LED flaş, 4K video kaydı ile Hi-Res Audio kayıt, 720p, 120fps yavaş çekim video kaydı, Oto-HDR, Panorama, 12-bit RAW format destekli Pro modu, Hyperlapse, Zoe çekim (hareketli fotoğraflar), Video Pic ve 8 fps’ye kadar kesintisiz çekim modları
  • Ön Kamera: 5 MP UltraSelfie (1.34µm piksel boyutu), Otomatik odaklama, BSI sensör, Optik Görüntü Sabitleme (OIS), f/1.8 diyafram açıklığı, 23mm odak uzaklığı, Full HD 1080p video kayıt, Oto-HDR, Otomatik Selfie, Sesli Selfie ve Canlı Makyaj çekim modları
  • Ses: HTC BoomSound Hi-Fi Edition, Dolby Audio,Kişisel Ses Profili, Hi-Res Audio, Parazit önleme özellikli 3 mikrofon
  • Şebeke: 2G/2.5G GSM/GPRS/EDGE, 3G UMTS, 4.5G LTE (450 Mbps’ye kadar)
  • Sensörler: Ortam Işığı, Yakınlık, Motion G, Pusula, Jiroskop, Manyetik ve Parmak izi sensörleri
  • Bağlantı: USB 3.1 Gen1, Type-C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5GHz), NFC
  • Batarya: 3000 mAh
  • Fiyat: 2999 TL
Haberin Kategorisi mobil teknoloji-haberleri konu Başlığı HTC 10 Çıktımı - HTC 10 Fiyatı HTC 10 Özellikleri. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2016/06/htc-10-cktm-htc-10-fiyat-htc-10.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "HTC 10 Çıktımı - HTC 10 Fiyatı HTC 10 Özellikleri"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif