Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Kervansaray Yatırım Holding yatırımcının zaferi

Halen Yakın İzleme Pazarı’nda işlem gören ve binlerce küçük yatırımcının mağdur olduğu Kervansaray hisselerinde flaş gelişme… SPK’nın verdiği ve mahkemenin onayladığı çağrı kararlarına uymayıp itiraz yoluyla süreci uzatan Zeynep Tümer’e Şubat 2016’da dava açan 19 küçük yatırımcı adalet arayışından zaferle döndü.

4.384.393.00 adet hisse sahibi 19 Kervansaray yatırımcısı tarafından tüm kararlara rağmen zorunlu çağrı yükümlülüğünü yerine getirmediği iddiasıyla Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açılan ‘aynen ifa davası’nda mahkeme, şirket sermayesini temsil eden payların büyük oranda sahibi durumunda bulunan Zeynep Tümer adına kayıtlı olan 395.196.660.000 adet ‘KERVN’ hissesine tedbir konulmasına karar verdi.
4.5.2016 tarihli tedbir kararının Deniz Yatırım Menkul Kıymetler tarafından da uygulandığı belirtildi. Kararın iletilmesinin ardından Deniz Yatırım’dan Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden gönderilen yazıda  Zeynep Tümer’in hesabındaki 384.862.660.000 adet ve rehinli 10.334.000.000 adet olmak üzere toplamda 395.196.660.000 adet ‘KERVN’ takas dışı pay senetlerine tedbir kararı uygulandığı belirtildi.
Avukat Nail Çakır kendisi ve 18 yatırımcı adına başlattığı hukuk mücadelesinde Zeynep Tümer, Kervansaray Yatırım Holding ve Bahar Döşem Tekstil ’e yönelik açtıkları davanın ,  “SPK ve İdare Mahkemesi kararına rağmen BİST’te işlem gören KERVN hisselerini Sermaye Piyasası  Kurulu’nun belirlemiş olduğu 0,95716 TL çağrı fiyatına eklenecek 0,70609 TL faiz olmak üzere toplam 1,663 TL  fiyat üzerinden zorunlu pay alım yükümlülüğünü yerine getirmediği”  gerekçesini içerdiğini söyledi.
KERVANSARAY'DAN AÇIKLAMAKervansaray Yatırım Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada,şirketin payı için tedbir kararı alınmış ve uygulanmış olup söz konusu dava hakkında ve verilen tedbir kararının kaldırılmasına yönelik diğer hukuki itirazlarının ilgili mahkemeye yapıldığı bildirildi.


Kervansaray 9.2 milyonluk alacağını tahsil edemedi

Kervansaray Yatırım Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada, 04.11.2015 tarihli özel durum açıklamasının ekinde sunulan Şirketin ve bağlı ortaklıklarının Selim Sayılgan, Ertan Sayılgan, Burçak Sayılgan, Zeynep Tümer ve Çetin Tümer'den olan alacaklarına ilişkin tahsilat planına ilişkin olarak 31.05.2016 tarihinde vadesi dolan toplam 9.237.968 TL'lık alacağın tahsilatının nakit sıkışıklıkları nedeniyle gerçekleştirilemediği bildirildi.
Haberin Kategorisi Burçak Sayılgan / Çetin Tümer / Deniz Yatırım Zeynep Tümer / Ertan Sayılgan / Kervansaray / Nail çakır / Selim Sayılgan konu Başlığı Kervansaray Yatırım Holding yatırımcının zaferi. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2016/07/kervansaray-yatrm-holding-yatrmcnn.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Kervansaray Yatırım Holding yatırımcının zaferi"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif