Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

BABAM SINIFTA KALDI MELİS TÜZÜNGÜÇ KİMDİR - BABAM SINIFTA KALDI YAĞMUR KİMDİR

melis tüzüngüç resimleri, melis tüzüngüç foto galeri, melis tüzüngüç harem dizisi göl sahnesi, melis tüzüngüç harem dizisi göl sahnesi resimleri, , babam sınıfta kaldı yağmur kimdir, babam sınıfta kaldı yağmur biyografisi, babam sınıfta kaldı yağmur resimleri,




Fox TV ekranlarının sevilen dizisi olan Babam Sınıfta Kaldı her hafta izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Babam Sınıfta Kaldı dizis başrol oyuncuları arasında olan Cem Davran ve Melis Tüzüngüç baba kız olarak aynı üniversiteye giderler. Üniversiteyi kazanan Melis Tüzüngüç yani Yağmur özgür olacağını düşünürken babasının ise Cem Davran'ın yani Erman'ın aftan yararlanarak yarım kalmış eğitimini tamamlamaya çalışması, , hemde kızına göz kulak olmak için aynı üniversitede okurlar. Yağmur'un arkadaşları Erman'ın babası olduğunu bilmeseler bile Yağmur babasının baskısından ve devamlı etrafında olmasından sıkılmıştır.

Peki Babam Sınıfta Kaldı Yağmur karakterini canlandıran Melis Tüzüngüç kimdir. Dizide başrol oynayan Melis Tüzüngüç dizinin sevilen ve aranan isimleri arasında yerini aldı. İnternet ortamında da çok aranan ve merak edilen ünlüler arasına girmeyi başaran Melis Tüzüngüç daha çok ekranlarda olacağa benziyor.

Sizlere bu yazımızda Babam Sınıfta Kaldı Yağmur kimdir, Melis Tüzüngüç kimdir, Melis Tüzüngüç kaç yaşındadır ve hangi dizilerde oynamıştır gibi Melis Tüzüngüç biyografisini paylaşacağız.



Melis Tüzüngüç Kimdir...

Melis Tüzüngüç 4 Ekim 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Küçük yaştan beri oyuncu yada şarkıcı olmak isteyen Melis Tüzüngüç genç yaşında oyuncu olarak hayallerine kavuşmuştur. Yaşının genç olmasına songuncel.blogspot.com, rağmen oynadığı dizilerdeki oyunculuğu ile adından söz ettiren güzel oyuncu Melis Tüzüngüç ekranların yeni yüzü olma yolunda ilerliyor.
Melis Tüzüngüç Harem dizisinde göl sahnesindeki cüretkar pozları ile gündeme gelmiş ve adından söz ettirmişti. 19 Yaşında olan güzel oyuncu Melis dizilerin yanı sıra reklam filminde ve tiyatro oyunlarında da oynamıştır.



Melis Tüzüngüç Rol Aldığı Diziler 


- Babam Sınıfta Kaldı
- Harem
- Yıldız Masalı






Melis Tüzüngüç Resimleri
Babam Sınıfta Kaldı Yağmur Resimleri







Haberin Kategorisi Biyografi konu Başlığı BABAM SINIFTA KALDI MELİS TÜZÜNGÜÇ KİMDİR - BABAM SINIFTA KALDI YAĞMUR KİMDİR. Bu haberi paylaşacağınız URL https://haber-suyu.blogspot.com/2013/08/babam-sinifta-kaldi-melis-tuzunguc.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "BABAM SINIFTA KALDI MELİS TÜZÜNGÜÇ KİMDİR - BABAM SINIFTA KALDI YAĞMUR KİMDİR"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif