Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Türk çiftçilerini zengin edecek buluş


Bilim uzun zamandan beri, petrol gibi karbon salınımı yoluyla çevreyi kirleten fosil kaynaklı enerjilere alternatifler arayıp duruyor.
Bu arayışlara en güçlü yanıt ise biyo-yakıt alanında dünyanın lider ülkelerinden biri olan İsviçre’den geldi. Luesern Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Enstitüsü’nde geliştirilen, mısırdan elde edilen, bir çok bilim adamı tarafından gelecekte petrolun en büyük alternatifi olarak gösterilen yeni biyo-yakıt, geçen ay açılan bir istasyon ile Cenevre’de tüketicilerin hizmetine girmiş bir durumda.
Hibrit araba üreten Japonların ünlü araba firması Honda ile İsviçreli Martini firması, geliştirdiği yeni nesil biyoyakıt arabaları geçen hafta piyasaya tüketicilerin hizmetine sundu. Başlangıçta sınırlı olarak üretilen bu yeni arabaların 2017 yılı sonunda seri olarak üretilmesi bekleniyor.

EN BÜYÜK PAYI ÇUKUROVA’LI ÇİFTÇİLER ALACAK

Yeni üretilen biyo-yakıt pazarında en karlı ülke kuşkusuz Türkiye olacak. Ünlü Socar firması yetkilileri geçen hafta Türkiye’ye gelerek, Çukurovalı Mısır Kooperatifi yetkilileri ile bir anlaşma yapmış bir durumda. Yapılan anlaşma sonucunda yeni nesil biyo yakıtın hammadesini 5 seneliğine Türk mısır üreticilerinden alacak. Bu işten en karlı payı ekonomik anlamda sıkıntı çeken Türk çiftçisi alacak.

YENİ BİYO-YAKITIN AVANTAJLARI NELER OLACAK?

Mısır bazlı yeni biyo yakıtın en büyük özelliği, içerisinde bulunan karbon, havadaki karbondioksiti parçalaması sonucu elde edildiği için, yakılması atmosferde karbon salınımına yol açmaz. Bu yüzden çevreye ve doğaya tamamıyle saygılı. Maliyeti petrole göre çok daha ucuz.
Haberin Kategorisi Ekonomi / Her Telden / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı Türk çiftçilerini zengin edecek buluş. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/10/turk-ciftcilerini-zengin-edecek-bulus.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Türk çiftçilerini zengin edecek buluş"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif