Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Hyundai Genesis G90, G80 ve G70 Teknik Özellik ve Fiyatı


Hyundai, bugün yepyeni bir sayfa açarak gelişimini bambaşka bir boyuta taşıyor.

Hyundai’nin lüks segmentteki başarılı modeli “Genesis”, artık üstün performans, teknolojik sistemler ve zarif tasarımlarıyla kişiye özel lüks modeller sunan bir marka olarak yoluna devam edecek. Genesis için ünlü tasarımcı Luc
Donckerwolke, Hyundai Tasarım Merkezi Yöneticisi rolüyle Peter Schreyer’in ekibine dahil olacak. Hızla büyüyen küresel pazardaki payını ve başarısı artırmayı hedefleyen Hyundai, 2020 yılında 6 yeni lüks modeli Genesis markası altında satışa sunacak. Markanın imajını ve kalitesini simgeleyecek olan model serisi “G” harfiyle sunularak Genesis G90, G80 ve G70 olarak adlandırılacak.
http://www.memurvadisi.com/
HYUNDAI’DEN KASIM AYINA ÖZEL
0 FAİZ VE 5000 TL’YE VARAN SATIŞ DESTEĞİ
Hyundai’nin yepyeni modellerine uyguladığı sıfır faiz kampanyası Kasım ayında da tüm hızıyla devam ediyor. Sıfır kilometre Hyundai satın almak isteyen tüketiciler, 0 faiz imkanının yanı sıra 5.000 TL’ye varan özel indirimlerden de yararlanabilecekler.

A segmentinin en çok satılan otomobili i10, 16.000TL 16 ay yüzde 0 faiz seçeneği ve ayrıca 500 TL nakit desteğiyle satılıyor. Ünlü IF Design ve Red Dot Design Tasarım ödüllü Hyundai i20 de 15.000 TL, 12 ay yüzde 0 faiz ve 500 TL nakit desteği avantajına sahip.
Ailelerin öncelikli tercihi haline gelen Accent Blue ise 18.000 TL 18 ay yüzde 0 faiz ve tüm benzinli versiyonlarda geçerli olmak üzere 3.000 TL indirimle satışa sunuluyor.
C kompakt segmentin yakışıklı oyuncuları i30 ve Elantra ise 18.000 TL, 18 ay yüzde 0 faiz ve 5.000 TL nakit destek  imkanıyla satışa sunulurken aynı zamanda yılın en büyük indirimi olarak da öne çıkıyor.
Avantajlı fiyatlara sahip Hyundai modellerine bir an önce kavuşmak isteyen müşteriler ayrıca takas fırsatları ve uygun ödeme koşulları hakkında detaylı bilgi almak için kendilerine en yakın Hyundai Yetkili Satıcıları’nı veya www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirler.
Haberin Kategorisi Otomobil / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı Hyundai Genesis G90, G80 ve G70 Teknik Özellik ve Fiyatı. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/11/hyundai-genesis-g90-g80-ve-g70-teknik.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Hyundai Genesis G90, G80 ve G70 Teknik Özellik ve Fiyatı"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif