Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti, Neler Oldu 5 Kasım
Ekranların en farklı izdivaç programlarından birisi olan Kısmetse Olur 23.Bölüm 5 Kasım Perşembe günü ekranlara geliyor. Kırmızı odaya kimler geçecek neler yaşanacak hep birlikte izleyeceğiz. Hem yarışmacıları hemde farklı konsepti ile dikkatleri üzerine çeken yarışmada 7 erkek ve 7 kız yarışıyor. Birbirlerini tanıyarak evlenme kararı almaya çalışan adaylardan
hangileri finalde evlenecek kimler finali görecek seyirci tarafından merak edilen konulardan oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan yarışmanın reytingleri her geçen gün artmakta.

Kısmetse Olur yarışması ilk bölümlerine göre artık daha fazla izleniyor. İşte Benim Stilim izlemekten sıkılan ekran başında ki seyirci doğrudan bu yarışmaya yöneldi. Günlük tartışmaları ve yaşanan gerginlikler izleyelenleri ekranlara kilitledi. Kızlar odasında ve erkekler odasında ki stratejiler ve olaylar yarışmayı zirveye yükseltiyor. Bizde bu haberimizde sizlere Kısmetse Olur 23. Bölümünde neler yaşandı kimler kırmızı odaya geçti kimler tartıştı tüm detaylar burada sizlerle olacak.

Kısmetse Olur 23. Bölüm 5 Kasım Perşembe Neler Yaşandı
Kısmetse Olur'da yeni bölümde yine yer yerinden oynadı. Dün Emre'nin teyzesinin gelmesi ve Ayça'nın annesinin gelmesinin Emre ve Ayça'nın ilişkisinin ciddiyetinin boyutu ve ailelerin ne düşündüğü ile ilgili yorumlar çiftleri derinden etkilerken bugün yine bir çiftin ailesi geldi ve yine ortalık karışacağa benziyor. Melis ve Erdem, Ayça ve Emre'den sonra evde ki ikinci çift ve Melis'in teyzesi ve Erdem'in annesi eve geldi. Çiftin beraberliği değerlendirildi ve duygusal anlar yaşandı.

Melis'in teyzesi Erdem'i değil'de Serhan'in Melis için daha iyi bir aday olduğunu söyledi Erdem'in annesi de Melis olumlu şeyler söylemedi. Melis ve Erdem'in bu yüzden ayrılacağı benziyor. Çünkü çiftin aileleri iki tarafı da istemiyor gibi gözükür. Melis'in teyzesi Erdem'den çok Serhan ile ilgilenmesi ilk başta dikkat çeken şeylerdendi. Erdem'in annesi Melis'i köşeye çekti ve kavga esnasında Melis'in Erdem'e bağırmasının yanlış olduğunu anlattı ve uyarıda bulundu. Erdem'in annesi gelin adayı Melis'e oğlumu kendine aşık parmağında oynat kendine köle et ama başkasının yanında benim yanımda bunu yapmana izin vermem diye uyardı. Erdem'in annesi Melis'in hareketlerini beğenmediğini böyle bir gelin istemediğini söyledi. Erdem annesini bu konuda uyarsa da Melis'i savunsa da işler hiç istediği gibi gitmeyecek gibi gözüküyor.

Melis'in teyzesi Melis'e sen Erdem'in annesi ile anlaşamazsın dedi ve seni yola getirebilecek seni dizginleyebilecek erkek Serhan dedi ve Serhan'ı tanımanı istiyorum dedi. Senin evleneceğin kişi Serhan olmalı ben bunu canı gönülden isterim diye açıklamada bulunan teyzesine kafam karışık ama fikirlerin benim için önemli bunu değerlendireceğim dedi.

İçerideki bayan yarışmacılar ise Melis'in aslında Serhan'ı istediğini ve teyzesini maşa olarak kullandığını ve içeride sen bunu dile getir Erdem'i değil Serhan'ı iste de diye konuştuklarını düşünüyorlar. Melis'i Erdem ile annesinin konuşmasını izledi ve ben Erdem'in annesi ile yapamam diye kesin bir dille konuştu.
Ancak çiftin arasına aileler girmesine rağmen Melis, Serhan'ı tanıyacağını Erdem'de ne olursa olsun Melis de kararlı olduğunu açıkladı.
Haberin Kategorisi Televizyon / Yarışmalar konu Başlığı Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/11/ksmetse-olur-krmz-odaya-kimler-gecti.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kimler Geçti"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif