Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 fiyatı ne kadar? Özellikleri neler ne zaman çıkacak?

Ancak Samsung Galaxy S8 fiyatı hakkında yapılan haberler, modelin 3000 TL gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağını iddia ediyor.

SAMSUNG GALAXY S8 ÖZELLİKLERİ


Kamera Özellikleri: Optik Görüntü Sabitleyici, Yüz Tanıma,HDR, coğrafi etiketleme, Otomatik lazer odak
Batarya: 4000 mAh
Kamera – Ön: 8 Megapixels
Kamera – Arka: 16 Megapixels
Renkler: Siyah, altın, mavi ve beyaz
Hafıza: 64 ve 128 GB dahili bellek ve arttırılabilir
RAM: 6 GB RAM
Fiyat: 850 USD, 775 Euro
İşlemci: Exynos serisi
İşletim Sistemi: Android işletim sistemi 2017
Ekran: 5.2” 4096 x 2160 ekran ve 4K ekran
Tanıtım Tarihi: Nisan 2017


Galaxy S7 release date – March 11, 2016
Galaxy S6 release date – April 20, 2015
Galaxy S5 release date – April 11, 2014
Galaxy S4 release date – April 27, 2013
Galaxy S3 release date – May 29, 2012
Galaxy S2 release date – May 2, 2011
Galaxy S release date – June 4, 2010




Samsung Galaxy S8 Özellikler:
Şu anda Samsung sonraki Galaxy Note sanatçısını serbest bırakmak için meşgul. Onlar önümüzdeki ay Galaxy Note 7 serbest olabilir Ağustos 2016 Samsung'un bir sonraki amiral gemisi hakkında çeşitli söylentiler vardır, ve bunu Samsung çok etkileyici özelliklere alma ve ben bu heyecan verici özellikleri hakkında bildireceğiz altında olduğunu göstermektedir. Yani, bir sonraki başyapıtı özelliği aşağıya bakın sağlar.

RAM : Evet, Samsung onların yaklaşan Samsung Galaxy S8 büyük bir 6GB RAM katacak bu konuda eminim. Samsung Galaxy S7 zaten 4GB RAM ve rekabet Samsung 6GB Samsung Galaxy S8 Kenar RAM getirecek maç, çünkü bu konuda eminim.

Exynos 8890 : Eh, ben bu konuda oldukça eminim; Samsung Galaxy S8 üst çentik performansı yer alacak. Söylentiler başı olarak, Samsung Galaxy S8 Exynos Snapdragon ve Samsung kendi Exynos çipi en son ve en şişman çip ile yer alacak. Böylece yeni nesil performans Samsung Galaxy S8 şaşırtıcı ve akışkan olacağını bekleyebilirsiniz.

samsung galaxy s8 kenar

Ekran Boyutu ve Çözünürlük : Samsung Galaxy S8 tarama site 5.3 olurdu "ve ekran 4k ekran spor olacak. Eh, ekranda ilgili size Samsung'a şüphe olamaz. Onlar nasıl mükemmel bir ekran yapmak için mükemmellik biliyorum. Samsung Galaxy S8 ekran geniş görüş açısı ile hoş göz olurdu.

Kablosuz Şarj Teknolojisi : Kablosuz şarj çok iyi hızlı şarj konusunda takdir edilmez. Samsung ertesi neslin kablosuz şarj için çalışıyor ve daha iyi hızlı şarj teknolojisi sunacak. Ancak, Samsung'un bir sonraki Samsung Galaxy S8 seyahat adaptörü daha az sürede pilinizi doldurmak için izin verecek bir süper-hızlı şarj teknolojisi, yer alacak.

Pil Kapasitesi : Pil kapasitesi veya pil yedekleme her akıllı telefon kullanıcıları için önemli bir husustur. Ayrıca Samsung Galaxy S8 pil kapasitesi hakkında merak ediyorsanız, o zaman Samsung Galaxy S8, büyük bir 4200 mAh pil ile birlikte olacak Tabii ki, bu pil drenaj önemsemeden Samsung'un bir sonraki amiral gemisi daha fazla güç eklemek istiyorum seni bilgilendirmek izin verin.

A Better Kamera : Bu özellik bu nesil için çok önemlidir. Bir kameralı cep telefonu artık bir trend olduğunu ve akıllı telefon üreticisi kamera kalitesi için ellerinden gelenin en iyisini vermek için çalışıyor. Samsung, kamera için iyi bir üne sahiptir, ve Samsung Galaxy S7 kadar henüz akıllı telefon sektörlerde hızlı odaklı kamera ve en iyi düşük ışık kamera bulunuyor. Bizim raporda, ben Samsung, kamera üzerinde büyük bir gelişme eklemeyi planlıyor bulduk. Samsung Galaxy S8 etkileyici bir 30MP arka kamera ve bir 8MP ön kamera olacak olabilir. Söylenti doğruysa o zaman kesinlikle Samsung Smartphone sektörlerde hüküm sürecek.

s8 kenar kamera

Göz Tarayıcı : Bu henüz bir sonraki Samsung Galaxy S8 başka benzersiz bir özelliktir. Bu sadece bir söylenti ama göz tarama teknolojisi hakkında güvence web sitelerinin birçoğu olmasına rağmen. Bu özellik sonra sağ gelirse, bu akıllı telefon pazarında bir devrim olacaktır. Bu mobil güvenlik fazladan bir katman ekler.

Samsung Galaxy S8 Yayın Tarihi :

Ben Samsung en son amiral gemisi Samsung Galaxy S7 yayımladı sadece beş ay olduğunu söylemiştik. Ve bu pazarda sıcak kek gibi kadar olduğunu. Samsung Samsung Galaxy S8 serbest tarihi hakkında hiçbir haber var şimdi çok erken, Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi hakkında söylenecek bir. Ama onlar serbest bırakmak için gidiyoruz oldukça emin daha kendi geleneğini devam  Samsung Galaxy S8 Kenar 2017 yılının 2. yarısında.

Samsung Galaxy S serisi sana Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi ve özellikleri tüm bilgileri var umut tüm ve Samsung Galaxy S8 de 2017 yılında hüküm sürecek ilgili en iyisidir. Samsung Galaxy S8 hakkında herhangi bir sorunuz varsa, o zaman yorum bölümünde hemen altında bana bir yorum bırakabilirsiniz.

Kozmik Sistem S8 Tüm Detaylar ve Bileşenleri:
4k kayıt: Aultra yüksek belirlenmesi, asla 8 milyon piksel ve kararlılıkla kadar gösterir, altında 3840 x 2160 piksel gider.

4000mAh batarya sınırı: tamamen 2 gün boyunca lideri Mahmut Abbas bir yetenekli pil var; tahliye edilemez bir pil, bu lider bir parçası olarak kullanılabilir.

Bellek sınırı içinde: Galaxy S8 32,64,128 ve 256GB hafıza seçimler eşlik edecek ve SD kartı için bir boşluk genellikle $ 800 $ 1200 arasında uzanan çeşitli maliyetlerle tüm bellek yeniden tasarımı için geçerli olacak. S8 UFS bellek kullanımı perusing ve 500Mbps varan bestelemek için yeterli bir oran vermek yapacaktır.

Bu hızlı olması bilginin iletimi izin C tipi USB portuna, kullanımını yapacaktır.

Yeşil, Siyah, Altın ve Beyaz - yakışıklı dört benzersiz tonlar iş sektöründe erişilebilir olacaktır.

Samsung Galaxy S8 3.2 GHz işlemci hızlı telefon yapma olacaktır. vitrin ekran 4096 x 2160 piksel ekran kararlılıkla 5.3 inç olacak.

Bir ön ve bireysel 8.1 megapiksel ve 28 megapiksellik bir arka kamera olacak. Kamera yüz alındı ​​kapasitesi, basit coğrafi sırası ile ve otomatik lazer merkezi ile yapılacaktır.

Galaxy S8 En son HTML ve Bluetooth 5.0 ile iyi olacak android çalışma çerçevesini kullanacak. Yukarıdaki sıra dışı elemanların harmanın rağmen Galaxy S8 su geçirmez değildir.

Samsung Galaxy S8 Edge Fiyatı:
çeşitli ulusların maliyetleri en pahalı maliyeti 807 $ olan ve en çok 904 $ olan yüksek olan küçük varyasyonları vardır. Aşağıdaki çeşitli ulusların (USD tüm toplamı) için maliyetlerdir.
Haberin Kategorisi Cep Telefonları / mobil teknoloji-haberleri / mobil teknoloji-haberleri yazilim konu Başlığı Samsung Galaxy S8. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2016/10/samsung-galaxy-s8.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Samsung Galaxy S8"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif