Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Wi-Fi yeni WiGig Ozelliği Nedir?

‘Wireless Gigabit’ Alliance LogoMulti-gigabit, düşük gecikmeli bağlantı

Wi-Fi CERTIFIED WiGig ™, Wi-Fi genişler ® sanal gerçeklik, multimedya akışı, oyun, kablosuz yerleştirme ve yüksek hız, yoğun veri bağlantı gerektiren kurumsal uygulamalar için deneyim. WiGig ® Wi-Fi cihazlar ikinci hızlarda başına çoklu gigabit verimli bir şekilde veri iletimi için geniş kanallı uncongested 60 GHz frekans bandını erişmenize olanak sağlar. Kullanıcılar bile kalabalık ortamlarda, paraziti azaltmak için genişletilmiş kapasite ve cihazlar
arasındaki odaklanmış iletim yarar.

WiGig ürünleri için popüler kullanım alanları şunlardır:

akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, projektörler ve tablet gibi cihazlar arasında kablosuz yerleştirme
Birden, ultra-yüksek çözünürlüklü video ve film aynı anda akışı
Daha sürükleyici oyun, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik deneyimleri
HD filmlerin hızlı indirme
Kullanışlı kamu kiosk hizmetleri
kurumsal bant genişliği yoğun uygulamalar daha kolay kullanım
Genişletilmiş, çok bantlı kapasitesi
WiGig 60 GHz'de üçüncü, daha az kalabalık frekans bandının kullanımını sağlayarak Wi-Fi SERTİFİKALI ™ ac çift-bant yeteneği tamamlar. Bu son derece yüksek iletim hızları sağlayan, Wi-Fi şebekesi kapasitesini arttırır. Çok bantlı Wi-Fi SERTİFİKALI WiGig cihazlar yüksek kaliteli, Wi-Fi deneyimi sonuçlanan, 2.4, 5, veya 60 GHz bantları arasında kesintisiz transferi ile sürekli bağlantı sağlayabilir.


WiGig 802.11ad standart Wi-Fi ittifak tarafından kurulan yeni bir marka. Bu lisanssız 60GHz frekans aralığında çalışır ve 7Gbps kadar veri aktarım hızlarını vaat ediyor. Gerçek dünya verim muhtemelen yavaş olabilir, ama 25Gbps kadar hızları elde olabilir farklı modülasyon ve kiriş-şekillendirme teknikleri-WiGig teorik kullanan olacak. O dönem için yepyeni bir anlam verir "cayır cayır yanan hızlı."

Ne kadar hızlı? WiGig olan Wilocity göre WiGig-beş saniye içinde dizüstü arasında 1000 fotoğraf aktarabilirsiniz için kullanılan 60GHZ çipleri üreten -a şirket. Bir kameradan bir iki dakikalık HD video kayıt yükleyerek bir standart 802.11n Wi-Fi ağı üzerinde yaklaşık bir dakika sürer, ancak WiGig üzerinde sadece üç saniye sürer. 1080p HD film indirme üç dakika yerine o 802.11n üzerinde tüketir saat alacaktı.

Tabii ki, 802.11n artık Wi-Fi ağları için tepenin kralı olduğunu. Biz şimdi var doğmakta olan 802.11ac standardını önemli ölçüde daha hızlı 802.11n daha, ve henüz hala çok, 802.11ad WiGig teknolojisi çok daha yavaş. 802.11ac standardı olan ", Gigabit Wi-Fi" adlı  ve gigabit saniyede iletim teorik kapasitesine sahip, ancak tek bir cihazdan elde edilen gerçek dünya hızı genellikle yaklaşık yarısı olduğunu (500Mbps).

Sadece 802.11ac atlayın ve WiGig ile 802.11n Wi-Fi ağı yerine beklemeyin. bu 60GHz frekans aralığında çalışır, çünkü WiGig aralığı bakımından ciddi sınırlamalar vardır. Bir yüksek frekans kısa dalga boyu demektir. Daha kısa bir dalga boyu yüksek zayıflama ve kısa aralık eşittir. 2.4GHz veya 5GHz aralığında çalışan Wi-Fi ağ kartı odasına masanızdan ayaklarının-yüzlerce uzatmak, ya da evin bir ucundan diğerine yapabilirsiniz. WiGig yaklaşık 30 feet bir dizi vardır.

özel kullanım durumları için, WiGig müthiş olacak. Bu kablosuz bir TV bir tablet veya oyun konsolundan ses ve video iletimi, veya hoparlörlere ses sisteminden için bir standart olarak (aynı zamanda 60GHz aralığında çalışır) WirelessHD gibi diğer teknolojiler ile yarışacak. burada ve orada çalışan tellerin çirkin arapsaçı sizi özgür olabilir çünkü salon eğlence için harika olacak. WiGig WirelessHD üzerinde sahip avantajı size ederken WiGig yararlanabilirsiniz böylece sorunsuz 802.11ac ve 802.11ad arasında geçiş yapabilirsiniz aynı cihaz sağlayan teknoloji Wi-Fi ve WiGig sunma yeteneğine bir çip oluşturmak için en az mümkün olduğunu 'aralığında yeniden ve odayı terk zaman Wi-Fi 802.11ac geri bırakın.

Wi-Fi ittifak nedeniyle olası uyumluluk sorunları ayrı bir WiGig markasını yarattı. Tüm WiGig teçhizat Wi-Fi ağları ile geriye dönük uyumluluğu koruyacak ve bu Wi-Fi markası için karışıklık yaratacak.

Yani, WiGig logolu damgalı cihazlar için alışveriş yapmak için çekinmeyin, aynı zamanda daha düşük frekans aralıkları eski okul Wi-Fi sunma yeteneğine konum, ya da en azından WiGig ağı yapmayacağım bilerek gitmek emin olun yönlendirici oturuyor oda size çok iyi dışında.


WiGig ... Herhangi bir çan yüzüğü? 
Bu sadece 'var Kablosuz Gigabit ' İttifak. 

Nasıl bu yıl hayata edilecek gidiyor PC'ler, cep telefonları, çeşitli cihazların vb arasında, havadan bir flash videoları ve diğer toplu dosya aktarma hakkında. 

WiGig da 60GHz olarak bilinen - kullandığı radyo frekansı adını. Mevcut 60GHz çok heyecanlı toplu dosya aktarımı ziyade yüksek frekanslı radyo sinyali daha fazla bilgi kodlamak için kullanılabilir, çünkü LAN.WiGig çok daha hızlıdır kullanarak yapar 7Gbps sadece bir hız sağlar at. 

IT devleri Apple, Sony ve Microsoft ağır yatırım yaptık Bu çaba ve bu teknoloji ile ürünler yeşil odada hazırlanıyoruz. Qualcomm, mobil işlemciler ve kablosuz yongaları önde gelen üreticilerinden biri bu ortaklığındaki yatırımın ağır bir miktar yapmıştır. Şirket bu yıl CES evde yanı sıra ofis kullanımı için, bu teknoloji ile, bir kablosuz yönlendirici gösterdi. Qualcomm bu işlemci ile inşa tabletleri sundu. Cihazlar bu yılın sonuna kadar satışa olması muhtemeldir.


WiGig Devre Görüntü
WiGig Devre


Yüksek çözünürlüklü videolar için dışarı WiGig teknolojisi noktaları tarafından desteklenen cihazlar bu teknoloji gerekli kılacak. Mobil cihazlar çoğu zaten yüksek çözünürlüklü video kayıt ile donatılmıştır. Yani WiGig daha kolay ve hızlı yüksek çözünürlüklü televizyonlar içeriği akışı için yapım set-top box yakında ortaya olacaktır. Sadece 3 ya da 4 dakika içinde tam uzunlukta HD filmi aktarmak düşünün. Vay ...! 

Bunun dışında Intel şu anda WiGig borçlu sürümü üzerinde çalışıyor. Zaten onların cihazlar CES 2015 yılında bu yongaları taşıyan duyurdular Intel bu teknoloji ile bir dizüstü bilgisayar gösterdi.

Bu teknoloji sonunda mobil ağların kapasitesini artırmak için kullanılabilir. Araştırmacılar frekansı yaklaşık 100 metre mesafelerde bize yüksek hızda bağlantı alabilirsiniz iddia ediyor.WiGig hazır cihazlar bir radar sinyali böylece yakındaki nesnelerin konumunu ve boyutunu tespit etmek için yardımcı gibi onun ışın kullanabilirsiniz. 

Hmm .. Ben de şimdi dezavantajları vurgulamak gerekir. Biri artık duvar, tavan, zemin ve diğer engellerin geçemez olmasıdır. Bu WiGig aynı odada aygıtları arasında bağlantı kolaylaştırır gelir. 

Ama WiGig ancak şimdi doğmuş oldu. Yine engelli sürü geçmeye. En gelecekte bizim için mağaza var bakalım.
Haberin Kategorisi Teknoloji / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı Wi-Fi yeni WiGig Ozelliği Nedir? . Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2016/10/wi-fi-yeni-wigig-ozelligi-nedir.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Wi-Fi yeni WiGig Ozelliği Nedir? "

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif