Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Farklı Pencereden Bakabilmek

Bir Bilgeye sormuşlar:
“Dünyada en çok kimi seversiniz?”
“Terzimi severim” diye cevap vermiş. Soruyu soranlar şaşırmışlar.

“Aman üstad! Dünyada sevecek o kadar kimse varken, terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı? Neden terzi?” diye sormuşlar.
Bilge, bu soruya şöyle cevap vermiş:
“Evet dostlarım, ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler; ölünceye kadar da beni hep aynı kalıpla ve aynı gözle görürler. 

Hepimiz her an yeniden doğuyoruz, bedenimizde sürekli bir devir dayım var. Hücreler saniyeye oranla mütemadiyen farklılaşmakta… Bir gün önce vücudumuzda var olan değerlerle bir gün sonraki arasında dahi dağlar kadar fark olduğu düşünülürse, zihin yapımızdaki değişiklikler de hesap edildiğinde kişi edinimleri sonucunda elbette ki değişecek ve başkalaşacaktır. Dolayısıyla hem kişiler hem de zihniyetler hakkında düşünürken peşin hükümden kaçınmalı ve geniş perspektiflerden inceleyerek işin özüne inilmeli. 
Hayat peşin hükümlerle ve dar kalıplarla şekil alacak kadar basit işlevi olan bir değerler bütünü değildir. Yeniliğe, farklılığa kucak açalım. Enine boyuna aklederek fikir sahibi olalım. Beğendiğim bir sözü bu vesileyle paylaşmak isterim; “Bilgin olmayan konuda fikrin de olmasın.” 
 Aynı pencereden baktığımız sürece hep aynı yeri görürüz ve görüp göreceğimiz her şeyin onunla sınırlı olduğunu düşünürüz, halbuki farklı pencerelerden baktığımızda muhakkak farklılıklara da şahit oluruz. Nitekim bu ay biraz da değerlendirme ve analiz etme yetimiz üzerinde düşünelim ne dersiniz? Neyi, neye göre hesap ediyoruz acaba?
360 değil de, 720 derece geniş bir açıdan bakabilen bireyler olabilmemiz dileğiyle…
Haberin Kategorisi Her Telden / Kişisel Gelişim konu Başlığı Farklı Pencereden Bakabilmek. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/10/farkl-pencereden-bakabilmek.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Farklı Pencereden Bakabilmek"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif