Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Facebook'ta 24 saat canlı yayın dönemi başlıyor

Dünya genelinde bir gün içerisinde en çok ziyaret edilen sosyal medya sitesi olan Facebook, yeni canlı yayın videosu özelliğini duyurdu. Artık 24 saat canlı yayın yapılabilecek.
Alexa istatistiklerine göre dünya genelinde bir gün içerisinde Google'dan sonra en çok ziyaret edilen ikinci site konumundaki Facebook, yeni özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Dünya genelinde 1.59 milyar sayıda kullanıcıya sahip Facebook, canlı yayın videosu servisine yeni bir özellik eklendiğini açıkladı.

Facebook’un canlı yayın servisine eklenen yeni özellik ile birilkte, kullanıcılar artık 24 saat kesintisiz bir şekilde canlı yayın yapabilecekler.

Halihazırda mevcut bulunan canlı yayının kalıcı olarak kaydedilememe sorununu odağına alan Facebook, yayını yapan kişinin videosunun bittiği andan itibaren kalıcı olarak kaydedileceğini, videonun saatler sonra dahi kullanıcılar tarafından izlenebileceğini ifade etti.



Ayrıca canlı yayın sırasında video ekranı üzerinde kullanıcıların görüşlerini bildirmesine, tepkilerini göndermesine engel tanıyan özellik de geliştirilecek.

Daha önce söz konusu özelliğin gelecek süreçte kullanıcılara sunulacağını dile getiren Facebook, gün itibariyle site bünyesinden gerçekleştirilen canlı yayın sırasında Periscope uygulamasındaki kullanıma benzer olarak kullanıcıların tepkilerini, görüşlerini anında aktarabileceğini belirtti.
Canlı yayın videolarına eklenen 24 saat kesintisiz canlı yayın özelliğinin, belgesel, doğa tanıtımı videolarında kullanılmaya yönelik olarak hazırlandığı ifade ediliyor.

Facebook’un 24 saat canlı yayın özelliğinin, multimedya belgesel şirketi Explore.org tarafından halihazırda kullanılmakta olduğu Digital Trends'deki haberde yer aldı.

Özelliğin Facebook bünyesindeki 1.59 milyar kullanıcının çeşitli ihtiyaçlarına da hizmet edebileceği dile getiriliyor.

Shiftdelete'in haberine göre her ne kadar, insanların hayatlarının küçük bir kesimini paylaşması, özel hayat kavramı tartışmalarını meydana getirse de, insanların 24 saatlik hayatlarının aktarılmasının özel hayat kavramının varlığına yapacağı etki yadsınamaz.

Özellikler uygulama platformuna en yakın zamanda gelecek güncelleme ile kullanıcılara sunulacak.
Haberin Kategorisi facebook / Google / internet / Sosyal Medya / video konu Başlığı Facebook'ta 24 saat canlı yayın dönemi başlıyor. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2016/06/facebookta-24-saat-canl-yayn-donemi.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Facebook'ta 24 saat canlı yayın dönemi başlıyor"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif