Canlı Tv izle, Kesintisiz TV izle, Ücretsiz online internet üzerinden hd televizyon izleyebileceğiniz web sitemizdir.

Hyundai MultiCAV Cep Telefonu Özellik ve Fiyatı

Araç sektöründen bildiğimiz Hyundai bu kez akıllı telefon üzerine yoğunlaşıyor. Kore otomobil devi Hyundai yeni telefon özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Hyundai denildiği zaman herkesin trafikte gördüğü Hyundai marka araçlar aklına gelecektir. Hyundai geçtiğimiz günlerde bizi ilgilendiren bir konuya adım attım ve akıllı telefon sektörüne giriş yaptığını açıkladı. Daha öncede üretmiş oldukları Q5, Q6, Q5s modelleri
ile dikkatleri üzerine çeken Hyundai MultiCAV ismi ile Türkiye pazarına yelken açıyor. Tam olarak Türkiye giriş tarihi belli olmasada fiyat ve özellikleri gayet net.


Hyundai-multicav-q5-telefonu
Üstteki resim Hyundai Q5 e ait bir görsel, görselden de anlaşılacağı üzere sade bir tasarıma sahip bir telefon, tek problem olabilecek kısım tuşları gibi gözükmekte. Fakat tuşları oraya koyulması ekranın bölünme sorununu ortadan kaldıran bir nüans.

Türkiye'ye gelecek olan modelin özellikleri; 5.5 inç Full HD ekran, Snapdragon 615'e sahip bir çipset, Mali-T720 grafik kartı, 16 GB microSD kart desteği, 3 GB bellek, 3000mAh batarya,  çıkış sürümü Android Lollipop yani 5.1 sürümü ile gelecek. Android'in yakın zamanda çıkan Marshmallow yani 6.0 sürümü güncellemesi alacağı gündemde.

Şuan için 700 ila 900 TL arasında bir fiyata sahip olacağı düşünülen cihaz, kendi klasmanındaki cihazlara batarya ve bellek konusunda kafa tutacağa benziyor, ilerleyen günlerde kullanım oranı ve inceleme videolarında cihazı test etme şansı yakalarız ve inceleriz.


Brand: Hyundai
Model: Q5
Type: 3G Smart Phone
Operating System: Google Android 4.2
Sim Card: Dual SIM Card Dual Standby
Service Provide: Unlocked
Form Factor: Bar Phone
Keyboard: Touch Screen
CPU Type: Quad Core
Processor: MTK6582, 1.3GHz
Memory / RAM: 1GB DDR3
Flash Memory / ROM: 8GB
External Memory: Micro TF card slot, support max up to 32GB (NOT INCLUDED)
Display Size: 5 inch
Display Type: IPS, Multi-touch capacitive screen
Resolution: 1280 x 720 pixels resolution
Touch Control: Full size touch operation
Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 2100MHz
Wi-Fi: Wi-Fi 802.11 b/g/n network supported
Camera: Dual cameras, front camera 5.0MP, rear camera 13.0MP
Button: home, return, menu, power, vol +/-
Input / Output: 1 x TF card slot
1 x USB port
2 x SIM Card port
1 x 3.5mm stereo headphone jack
1 x Built-in speaker
1 x Built-in microphone
Video Format: 3GP/MPEG4
Audio Format : MP3/WAV/AMR/AWB
Image Format: JPEG/BMP/GIF/PNG
Languages: English, Chinese
Battery & Power: Built-in 2000mAh Lithium battery
Power Supply: 100~240V max
Dimension: 14.57cm x 7.2cm x 0.69cm - 5.74inch x 2.83inch x 0.27inch

In the Box:
1 x SmartPhone
1 x Data Cable
1 x AC Power Charger Adapter
1 x Battery            
Haberin Kategorisi Cep Telefonları / Teknoloji-Ekonomi-Otomotiv konu Başlığı Hyundai MultiCAV Cep Telefonu Özellik ve Fiyatı. Bu haberi paylaşacağınız URL http://haber-suyu.blogspot.com/2015/10/hyundai-multicav-cep-telefonu-ozellik.html. Teşekkür ederiz
Ditulis oleh: MemurSite.Com -

Belum ada komentar untuk "Hyundai MultiCAV Cep Telefonu Özellik ve Fiyatı"

Yorum Gönder

UYARI:Sitemiz kişileri bilgilendirme amacıyla hazırlanmıştır, sağlık hizmeti vermemektedir. sitedeki bilgi hataları, eksiklikleri, ve gecikmelerinden doğabilecek maddi ve/veya manevi risk ve zararlardan sitemiz sorumlu değildir.Bu programların içeriği ve kullanımı ile ilgili tüm riskler, oluşabilecek maddi manevi tüm zararlar kullanıcının sorumluluğundadır. Ayrıca hat ve/veya sistem arızaları sebebi ile meydana gelebilecek hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme ve bilgisayar/telefon virüsüne bağlı problemlerden ve sair sebeplerden kaynaklanabilecek doğrudan veya dolaylı maddi ve manevi zarar ve masraflardan, önceden haber verilmiş olunsa bile, sitemiz sorumlu tutulamaz. Yayınlamış olduğumuz paylaşımların tamamı sitemiz dışındaki kaynaklardan alınarak sizlerle buluşturulmuştur , bu nedenle sitemizde hiçbir paylaşım kaynağı yoktur. Sitemizden yayınlanan video ve benzeri paylaşımlar tamamen sosyal video paylaşım , (halka açık) sitelerden alınmıştır , paylaşımlardan doğabilecek sorunlar, kesinlikle SİTEMİZE ait değildir (sitemizi bağlamaz).
ariyordum free backlinkSeo Memurvadisi Backlink Austausch ECBannerFree Automatic Backlinks Free Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinks Free Automatic BacklinksFree Automatic Backlinksfreebanner4u
Memursite*Turbo Ping*Sigorta Kasko*Haber Suyu*Haberin Suyu*Yeni Sözlük*Canlı TV İzle 1453 *Online Html Kod Deneme*Milli Piyango Çekiliş Sonuçları*Yemek Tarifleri*Göz TV*Survivor All Star*Survivor 2015 All Star*Banka Adresleri*AS Gif